Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Stativ Leveling GT2531LVL kolfiber

Gitzo Stativ Leveling GT2531LVL kolfiber

312864
  • Passer for systemkameraer med objektiver opp til 300 mm
  • Svært stabilt
  • God belastningskapasitet
7 595 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Gitzo GT2531LVL
Ett exemplariskt val för systemkameror med objektiv upp till 300mm. Stativet erbjuder en god belastningskapacitet samtidigt som det är mycket stabilt. Storlek och vikt är dessutom bekvämt för transportering och resor. Detta är idealet för fotografer som letar efter en solid och samtidigt lätt tripod.

OBS Tenk på!
Dette er kun stativbein, og de leveres ikke mer noe stativhodet, og kameraet kan ikke festes direkte på stativbeina. For å kunne feste et kamera på beina, og for at du skal kunne vinkle kameraet når det sitter på stativet trenger du et stativhode.

[TEXT1020994805]

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.