Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kulehode GH1382QD Serie 1

Gitzo Kulehode GH1382QD Serie 1

1021242
  • Tåler vekt opp til 14 kg
  • Veier kun 500 g
  • Acra Swiss-kompatibel plate
3 699 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Kulehode fra Gitzo er et meget velbalansert og allsidig stativhode som gir deg presisjon i hver bevegelse. Det er laget med spesiell tanke på serie 0 og 1 Mountaineer-stativ, men passer også imellom de sammenslåtte bena på serie 2 Traveler-stativene.

Leveres med Arca Swiss-kompatibel plate (GS5370SD), men er også kompatibel med alle Gitzo D-plater samt de fleste Arca Swiss-plater fra andre merker.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.