Fujinon GF 50mm f/3,5 R LM WR

Fujifilm Fujinon GF 50mm f/3,5 R LM WR

1045075
  • Svært kompakt takket være "pancake-designet"
  • Værtett på 10 punkter, og tåler støv, smuss, fukt samt lave temperaturer
  • Veier kun 335 gram
11 984 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Fujinon GF 50mm f/3,5 R LM WR
Pusseklut Photo Microklear Cloth
Rengjøringspenn Original White
12 282 NOK
Fujinon GF 50mm f/3,5 R LM WR
Objektivdekselholder m/strikk
Rengjøringskit Cleaning Kit White
12 462 NOK

Normalobjektiv med Fujifilm GF-fatning, og med en maksimal blenderåpning på f/3,5 og den lave vekten på kun 490 g i kombinasjon med objektivets kompakte "pancake-design" gjør at det passer utmerket for øyeblikksbilder, reportasje og gatefoto. 

Fordeler

  • Svært kompakt takket være "pancake-designet"
  • Værtett på 10 punkter, og tåler støv, smuss, fukt samt lave temperaturer
  • Rask linjær autofokus
  • Veier kun 335 gram
Fujifilm GF-optikk er høykvalitetsobjektiv tilpasset for FUjifilms GFX-system. Objektivet bygger videre på arven fra Fujifilms X-serie, og har en blenderring med en låseknapp slik at du ikke endrer fra A eller C ved et uhell. C-modus på blenderringen lar deg stille inn blenderen fra kameraets innmatningshjul.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.