Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

GF 63mm f/2,8 R WR

Fujifilm GF 63mm f/2,8 R WR

1031553
  • Klassisk brennvidde, tilsvarer 50mm
  • Kompakt størrelse
  • Værtett
  • Blenderring
14 988 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

GF 63mm f/2,8 R WR
UV-filter Pro Nano HUC 62 mm
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
16 877 NOK
GF 63mm f/2,8 R WR
Mellomring MCEX-18G WR
HUC Pro Nano IR ND64 ND-filter og C-PL
19 677 NOK

Fujifilm GF 63mm f/2,8 R WR

Normalobjektiv med Fujifilm GF fatning. Tilsvarer 50mm brennvidde, og er egnet for mange ulike situasjoner

Fordeler:

  • Tilsvarer 50mm brennvidde
  • Låsbar blenderring
  • Værtett

GF 63mm F/2.8 R WR har en brennvidde tilsvarende 50mm (35mm format), og største blenderåpning på f/2.8. Et kompakt objektiv med lav vekt (405g) med ti linseelementer som gir kant til kant-skarphet selv ved full blenderåpning. For å opprettholdehøy klarhet på samtlige fokusavstander brukes den fremfre gruppen av linseelementer for fokusering.

Fujifilm GF-optikk er objektiver av høy kvalitet tilpasset Fujifilms GFXs system. Objektivet bygger videre på arven fra Fujifilm X-serien, og har en blenderring med en låseknapp slik at du ikke ved et uhell endrer innstillingen. Innstilt på C kontrolleres blenderen via innmatningshjulet på kamerahuset istedet.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.