Fujifilm Fujinon GF 55mm f/1,7 R WR
Fujifilm Fujinon GF 55mm f/1,7 R WR
Artikkelnummer: 1060654

Fujifilm Fujinon GF 55mm f/1,7 R WR

Lyssterkt normaltobjektiv med stor blenderåpning

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Stor blenderåpning
  • Nærgrense: 0,5
  • Avansert optisk design
28 955 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Med stor blenderåpning og ekstremt høy bildekvalitet setter Fujinon GF 55mm f/1,7 R WR en ny standard for normalobjektiver i GFX-serien. Objektivets store blenderåpning bestående av elleve avrundede blader, kombinert med kameraets mellomformatsensor, resulterer i bilder med svært liten dybdeskarphet og vakker bakgrunnsuskarphet, noe som gjør at hovedmotivet virkelig skiller seg ut mot den mykt gjengitte bakgrunnen.

Fordeler

  • Brennvidde: 55 mm (tilsvarer 44 mm for 35 mm-format)
  • Maksimal blenderåpning: f/1,7
  • Avansert optisk design
  • Stor blenderåpning
  • Nærgrense: 0,5m
  • Maksimal forstørrelse: (T) 0,17x
  • Antall blenderblader: 11 (avrundet)

Passer til flere ulike motiver

Brennvidden på objektivet, som tilsvarer 44 mm i småbildeformat, ligner på synsvinkelen vi ser med det menneskelige øyet. Objektivet passer til flere ulike typer motiver hvor motivet kan skille seg ut fra omgivelsene men også som portrettobjektiv med sylskarp skarphet og med myk og tiltalende bokeh.

Avansert optisk design

GF 55mm f/1,7 R WR har en optisk design som består av 14 linseelementer i 10 grupper, inkludert to asfæriske og to ED-linseelementer for å motvirke sfærisk aberrasjon og levere kremaktig bokeh. De asfæriske linseelementene er optimalt justert og plassert sammen med objektivets fokusgruppe bestående av åtte linseelementer, som drives av en kraftig direktedrevet (DC) motor med et presist dreiemoment for å opprettholde samme høye bildekvalitet, uavhengig av fokusavstand.

Støtter GFX-kameraenes øye- og ansiktsautofokus

Objektivet støtter GFX-kameraers øye- og ansiktsautofokus for å gjøre det lettere å fokusere på nøyaktig riktig avstand. Takket være en metallkonstruksjon og værforsegling på 9 steder mot støv, fuktighet og lave temperaturer, vil linsen være en perfekt følgesvenn i alle mulige situasjoner.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen