Nyhet
Artikkelnummer: 1100899

Fujifilm Fujinon XF 16-50mm f/2,8-4,8 R LM WR

Zoomobjektiv med høy oppløsning i fleksibelt format

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
  • Rask og lydløs autofokus
  • Utrolig kompakt konstruksjon
  • Nærgrense på 15 cm
9 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Det nye Fujinon XF 16-50mm f/2,8-4,8 R LM WR kombinerer høy oppløsningsevne i et slankt format, og setter en ny standard som det mest kompakte zoomobjektivet i XF-serien. Objektivet utvider en allerede omfattende objektivserie i X-serien ytterligere med lanseringen av det nye kompakte zoomobjektivet Fujinon XF 16-50mm f/2,8-4,8 R LM WR. Objektivet dekker et zoomområde på 24-76 mm (35 mm-format) og fanger opp 40,2 megapiksler i hele zoomområdet som finnes i en rekke kameraer i X-serien i dag, som for eksempel det nye X-T50 samt X-T5 og X-H2.

Fordeler

  • Brennvidde: 16-50 mm (tilsvarer 24-76 mm i 35 mm-format)
  • Lysstyrke: f/2,8-4,8
  • Nærgrense: 15 cm (fra objektivet)
  • Rask og lydløs autofokus
  • Maksimal forstørrelse: 0,3x
  • Intern zoom
  • Værbestandig konstruksjon

Svært kompakt design

Takket være en svært kompakt design veier det nye XF 16-50 bare 240 g og har en filterdiameter på 58 mm, noe som gjør det til den perfekte følgesvenn. Til tross for den lave vekten er objektivet utstyrt med en lineær fokusmotor (LM) som driver objektivelementene lydløst og raskt med høy presisjon, og som opprettholder oppløsningen på alle fokusavstander. Nærgrensen er 0,3 ganger forstørrelse ved 50 mm, noe som gjør at du kan komme så nær som 15 cm fra motivet. Objektivet beholder sin størrelse når du zoomer, takket være en intern zoomdesign. FUJINON XF 16-50mm f/2,8-4,8 R LM WR er robust konstruert med en værforseglet design for utstrakt bruk utendørs, selv under utfordrende værforhold og temperaturer ned til -10 grader. Objektivet er utstyrt med 13 gummipakninger for å holde fuktighet og støv ute.

Avansert optisk design

Den optiske konstruksjonen består av totalt 11 linseelementer i 9 grupper, inkludert tre asfæriske linseelementer som minimerer sfærisk aberrasjon og gir kant-til-kant-skarphet, og tre ED-linser som motvirker kromatisk aberrasjon (fargebrytningsfeil) som ellers kan virke distraherende i motiver med høy kontrast. Blenderåpningen har 9 lameller, noe som bidrar til å gi en jevn og fin tegning i deler av bildet som er ute av fokus. Blendervalget kan styres enten via kameraets innstillingshjul eller via en egen blenderring på objektivet.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen