Sigma 18-50mm f/2,8 DC DN Contemporary Fujifilm X
Sigma 18-50mm f/2,8 DC DN Contemporary Fujifilm X
Artikkelnummer: 1058248

Sigma 18-50mm f/2,8 DC DN Contemporary Fujifilm X

Eksepsjonelt kompakt og lett normalzoom for Fuji X

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Veldig rask og stillegående autofokus – perfekt for raske motiver som dyr og barn
 • Stor f/2,8 blenderåpning i hele zoomområdet
 • Brennvidden tilsvarer 27-75 mm i 35 mm-format
6 063 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sigma 18-50mm f/2,8 DC DN Contemporary er et nytt tillegg i Sigmas lineup for APS-C-systemer. Det er en usedvanlig kompakt og lyssterk standardzoom som er tilpasset speilløse kameraer. Objektivet er ideelt for et bredt spekter av bruksområder innen både fotografering og video, inkludert landskap, portretter, gatefotografering, arkitektur og arrangementer.

Fordeler

 • Veldig rask og stillegående autofokus – perfekt for raske motiver som dyr og barn
 • Brennvidden tilsvarer 27-75 mm i 35 mm-format
 • Stor f/2,8 blenderåpning i hele zoomområdet
 • Veier kun 290 gram – passer godt til ditt speilløse system
 • Kompakt størrelse med en lengde på 7,45 centimeter
 • Perfekt arbeidshest som er ideell for daglig bruk

Støtter ulike Fotosituasjoner

Sigma 18-50mm f/2,8 DC DN Contemporary har en rask og nesten helt lydløs autofokus som gjør objektivet perfekt for en rekke fotografiske situasjoner, inkludert fotografering i stille omgivelser, opptak av videoer og fotografering av motiver i rask bevegelse. Dette er oppnådd ved å bruke en trinnmotor. Fordi objektivet er lite og lett, kan det brukes fleksibelt i håndholdte fotograferingssituasjoner som krever høy mobilitet, gimbal-fotografering, enmannsfotografering og vlogging. Sigma fokuserer på å gjøre objektivet så allsidig som mulig for et bredt spekter av fotograferingsforhold, og designet objektivet med en minimumsfokusavstand på 12,1 cm og en maksimal forstørrelse på 1:2,8*, noe som gjør det ideelt for nærbilder også.

Objektiv med stor blenderåpning på f/2,8 og utmerket bildekvalitet

Sigma 18-50 mm f/2,8 DC DN Contemporary dekker 27 mm til 75 mm i 35 mm-formatet, og har en stor blenderåpning på f/2,8 i hele zoomområdet. Dette gjør det enkelt å oppnå uskarpe bakgrunner, noe som er perfekt for attraktive portretter og nærbilder. Det har stabil og attraktiv bokeh slik at den ikke distraherer fra motivet i fokus. Objektivets tre høyytelses asfæriske glasselementer kombinert med at man har minimert det totale antallet elementer gir utmerket optisk kvalitet uten å veie for mye, og bruken av aberrasjonskorreksjon i kameraet eliminerer ytterligere optiske defekter som fortegning og vignettering.

Leveres med

 • Sigma 18-50mm f/2,8 DC DN Contemporary
 • Fremre og bakre objektivdeksel
 • Blomsterformet solblender
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen