Kampanje

Fujinon XF 16-55mm f/2,8 R LM WR

Fujifilm Fujinon XF 16-55mm f/2,8 R LM WR

1009914
  • Rask, skarp og værtett normalzoom tilsvarende 24-82 mm
  • Den høye konstrasten og konstante lysstyrken på f/2,8 gjør at objektivet klarer mange situasjoner, også i dårlig lys
  • En blenderring gjør det raskt og enkelt å justere lysstyrken
10 989 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Fujifilm Summer CashbackFå 1500,- tilbake!

I sommer får du 1 500 kroner i cashback når du kjøper dette produktet. For fullstendig informasjon om Fujifilm Summer Cashback klikk på "les mer". Kampanjen varer t.o.m. 31/8.
Les mer
Bestillingsvare

Verdipakke

Fujinon XF 16-55mm f/2,8 R LM WR
L-R14 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Fuji X
Polariseringsfilter Pro Nano Titan 77MM
13 977 NOK

En virkelig fantastisk god, værtettet standardzoom med høy lysstyrke. Objektivet for deg som ønsker zoom, men ikke vil ofre kvalitet.

  • Brennvidde tilsvarende 24-82mm på fullformat
  • Fantastisk godt optisk
  • Lyssterkt med f/2,8 gjennom hele zoomområdet
  • Værtettet

Værtettet flaggskip
En værtettett standardszoom med konstant største blender på f/2,8. Avansert optisk design som minimerer fargefeilbrytning og sikrer er skarpt bilde helt ut i hjørnene uansett brennvidde.

Konstruksjon
Objektivet består av 17 elementer i 12 grupper hvorav tre asfæriske elementer og tre ED-elementer for å eliminere fargefeilbrytning og fortegning. og gi maksimal skarphet på alle brennvidder. Objektivet har en jevn, rund bokeh som dannes av 9 avrundete blenderlameller.

Frontelementet er behandlet med HT-EBC-coating samt Nano GI-coating for å motvirke ghosting og flares.

Rask og lydløs autofokus
Ved å redusere vekten på frontlinsen og benytte en "Twin Linear Motor" har man lykkes med å gjøre autofokusen veldig rask og stillegående. Kombinert med et kamerahus med elektronisk lukker kan du ta bilder ubemerket selv på helt stille steder.

Vær- og støvtett
Ved å tette hele objektivkonstruksjonen er objektivet både støv- og værbestandig ned til -10 grader, hvilket gjør objektivet til en glimrende kompanjong til X-T1 som har samme tetningsgrad.

XF-serien er Fujifilms toppklasse av objektiver, og tilbyr usedvanlig høy kvalitet på både optikk og konstruksjon. Disse objektivene alene er grunn nok til at mange velger Fujifilm X-systemet.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.