Fujifilm Fujinon XF 30mm f/2,8 LM WR Macro
Fujifilm Fujinon XF 30mm f/2,8 LM WR Macro
Artikkelnummer: 1057900

Fujifilm Fujinon XF 30mm f/2,8 LM WR Macro

Kompakt makroobjektiv med stillegående og rask autofokus

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Makroobjektiv med normal brennvidde
 • Kompakt format med lav vekt
 • Stillegående og rask lineær AF-motor
7 385 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Fujinon XF 30mm f/2,8 R LM WR Macro er Fujifilms minste og letteste 1:1 makro, i stand til å levere utrolig høy oppløsning og enestående fargegjengivelse sammen med Fujifilms unike X-TRANS CMOS-sensor.

Fordeler

 • Makroobjektiv med normal brennvidde
 • Kompakt format med lav vekt
 • Internt fokus
 • 1:1 makro (tilsv. x1,5 på fullformat)
 • 1,2 cm nærgrense
 • Stillegående og rask lineær AF-motor
 • Lite focus breathing, flott for video
 • Værbestandig

Fang de minste gjenstandene og detaljene

Brennvidden, som tilsvarer 46 mm i 35 mm-format, gjør objektivet svært allsidig. Det er et utmerket makroobjektiv med en nærgrense på 1,2 cm, som lar deg fotografere de minste objektene og detaljene for å fange fine portretter med vakker bokeh takket være 9 avrundede blenderblader.

Stillegående og rask autofokus

Takket være en svært kompakt konstruksjon har objektivet en vekt på kun 195 gram og en filterdiameter på 43 mm, noe som gjør det til en perfekt følgesvenn. Til tross for den lave vekten har objektivet kunnet utstyres med en lineær fokusmotor (LM) som driver linseelementene stille og raskt og med høy presisjon, som holder oppløsningen både i makrofotografering og ved landskapsfotografering. En annen viktig detalj er at objektivet har lite focus breathing, at objektivet skifter i brennvidde ved fokusering, noe som settes pris på av de som vil bruke objektivet til video.

Høy skarphet fra kant til kant

Objektivet inneholder totalt 11 linseelementer i 9 grupper, som inkluderer tre asfæriske linseelementer som minimerer sfærisk aberrasjon og gir bildene høy skarphet fra kant til kant og to ED-linser som motvirker kromatisk aberrasjon (fargebrytningsfeil) som ellers kunne vært oppfattes som urovekkende i situasjoner med høy kontrast motiv. Blenderen har 9 lameller, som er med på å gi myk og fin tegning av motivdeler som er ute av fokus. Blenderåpning kan styres enten med kameraets kontrollhjul eller med en dedikert blenderring på objektivet.

Bygget for bruk under alle værforhold

Fujinon XF 30mm f/2,8 R LM WR Macro er robust bygget og designet for omfattende utendørsbruk, selv under dårlige værforhold og temperaturer ned til -10 grader. Linsen er utstyrt med 9 gummipakninger for å holde fukt og støv ute.

Leveres med

 • Fujinon XF 30mm f/2,8 R LM WR
 • Fremre linsedeksel FLCP-43
 • Bakre linsedeksel RLCP-001
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen