Fujifilm Fujinon XF 80mm F/2.8 LM OIS WR Macro
Artikkelnummer: 1035894

Fujifilm Fujinon XF 80mm F/2.8 LM OIS WR Macro

Fujinon XF 80mm F/2.8 LM OIS WR Macro

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Makroobjektiv med avbildningsskala 1:1. Brennvidden tilsvarer 120 mm.
  • Brennvidden gir godt med luft mellom frontlinse og motiv, noe som letteregjør fotografering av insekter
  • Kompatibelt med telekonverter for lenger rekkevidde og enda høyere forstørrelsesfaktor
11 957 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Værtettet makroobjektiv med bildestabilisering

Fujinon XF 80mm f/2,8 LM OIS WR Macro er et makroobjektiv for deg med høye krav. Med en forstørrelsesfaktor på 1:1 egner obektivet seg utmerket til fotografering av små motiv, insekter blomster og andre situasjoner der du ønsker å komme nærme. Brennvidden (tilsvarende122mm) sammen med lysstyrken og den raske autofokusmotoren gjør at det også kan brukes til portrettfotografering og forskjellige sportssammenheng.

Objektivet er konstruert med 16 linseelement i 12 grupper, der det blant annet er et asfærisk linseelement som minimerer sfærisk abberasjon og gir bildene høy skarphet fra midten og helt ut til kanten. Et Super ED- og tre ED-linseelement motvirker kromatisk abberasjon.

Fordeler:

  • Bildestabilisering
  • Værtett og frontelementet er behandlet med flouritbelegg
  • Internfokusering
  • Linjær autofokusmotor
  • Fungerer med telekonverter

Bildestabilisering

Den effektive bildestabiliseringen (Optical Image Stabilization, OIS) gjør det mulig å fotografere på frihånd med opp til 5 trinn lengre lukkertid enn det man ellers skulle klare, noe som gjør at du ofte slipper å bære med deg stativ.

Værtettet med flourittbelegg

FUJINON XF80mm F/2.8 LM OIS WR Macro er robust bygget og designet for omfattende bruk utendørs, selv under dårlige værforhold og temperaturer ned til -10 grader. Objektivet er utstyrt med 11 gummipakninger for å holde ute fukt og støv, og frontelementet har fluoritt-belegg som gjør at regndråper, støv og fett ikke setter seg fast.

Linjær autofokusmotor

Autofokusen drives av Fujifilms raske og lydløse linjære motor (Linear Motor, LM) og den brede fokusringen gjør det også enkelt å stille inn fokus manuelt. Den har også en bryter med tre innstillinger for valg av fokusområde; 0.25 m – uendelig (fullt fokusområde); 0.5 m – uendlig samt 0.25 m – 0.5 m.

Internfokusering

For å unngå at objektivet endrer størrelse ved fokusering og samtidig sørge for høyest mulig bildekvalitet ved alle avstander, fra uendelig til nærgrensen (25 cm), har objektivet internfokusering og en optiks konstruksjon med såkalte flytende linseelement. To linsegrupper, en fremre og en bakre som kan bevege seg uavhengig av hverandre alt ettersom fokusavstanden endres.

Fungerer med telekonverter

Objektivet kan også utmerket kombineres med Fujifilms telekonvertre XF 2X TC WR og XF 1.4X TC WR  om du vil øke brennvidden ytterligere.

Leveres med:

  • Fremre og bakre objektivdeksel

 

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.