Kampanje
Fujifilm Fujinon XF 50mm f/1,0
Fujifilm Fujinon XF 50mm f/1,0
Fujifilm Fujinon XF 50mm f/1,0
Fujifilm Fujinon XF 50mm f/1,0
Artikkelnummer: 1049252

Fujifilm Fujinon XF 50mm f/1,0

Fujifilms mest lyssterke objektiv noensinne

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Mulighet til å fokusere i -7 EV
 • Konstruert med 12 glasselementer i 9 grupper
 • Værtettet og kan brukes ned til -10°C
17 864 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Ekstremt lyssterkt objektiv

Fujifilm lanserer nå det første objektivet noensinne med autofokus og en blenderverdi på 1,0 for speilløse systemer. Dette vil gi muligheten for deg å jobbe med autofokus i svært vanskelige lysforhold. Objektivet er værbestandig på elleve forskjellige steder og motstår både støv og væsker og kan brukes i temperaturer ned til -10 °C.

Fordeler

 • Evne til å arbeide i -7 eksponeringsverdi
 • Bygget med 12 glasselementer i 9 grupper
 • Værbestandig og kan brukes ved -10°C
 • Muliggjør opptak med veldig kort dybdeskarphet
 • Myk bokeh for profesjonell look
 • Veldig presis fokusring
 • Tilsvarer 76 mm på fullformatskamera

Utrolig kort dybdeskarphet

Når du bruker XF50mm f/1.0 på eller i nærheten av sin maksimale blenderåpning, vil du bli imponert over den korte dybdeskarpheten. Det presisjonsdesignede objektivet vil gi deg muligheten til å lage profesjonelle portrettbilder med en stor og myk bokeh bak motivet. Konstruksjonen av linsen med et asfærisk glasselement og de to ED-glasselementene gir god kontroll over ethvert sfærisk eller kromatisk avvik.

Nøyaktig fokus

For å maksimere din opplevelse av dette objektivet, er det viktig at fokus er på rett sted. Fujifilm har sikret dette ved å sette på en fokuseringsring som er åtte ganger mer nøyaktig enn noe tidligere XF-objektiv. Den nye fokusringen kan roteres 120° slik at du kan stille fokuset så presist som mulig. Hvis du også bruker et X-serie kamera med fokusfunksjoner som for eksempel fokus peaking, vil du oppnå virkelig gode resultater.

Fungerer perfekt under mørke forhold

Dette objektivet vil åpne opp nye muligheter for deg å jobbe med ISO og vanskelige lysforhold. Du kan bruke den store blenderåpningen til å skyte ved lav ISO og få virkelig detaljerte resultater. Alternativt kan du maksimere blenderåpningen og skru opp ISO for å kunne jobbe i svært mørke miljøer. De tidligere XF-objektivene med blender på 1,4 har gjort det mulig å bruke autofokus ved -6 i eksponeringsverdi, med nye f/1.0 får du en helt trinns forskjell på inntil -7 i eksponeringsverdi som øker fleksibiliteten enda mer.

Leveres med

 • Fujifilm XF 50mm f/1,0
 • Front- og bakdeksel
 • Solblender
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK