Kampanje

Fujinon XF 50mm f/2,0 R WR svart

Fujifilm Fujinon XF 50mm f/2,0 R WR svart

1031756
  • Smidig portrettobjektiv med en brennvidde tilsvarende 75mm
  • Rask autofokus og innebygd blenderring
  • Værtetting og lett vekt gjør at det også passer for naturfoto
4 987 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

ForhåndsbestillingskampanjeSpar 2 000,- ved kjøp av kamera og objektiv

Forhåndsbestill det nye Fujifilm X-E4 sammen med Fujifilm XF 50mm f/2,0 R WR og få 2 000 kroner rabatt på objektivet. Rabatten trekkes fra direkte i kassen når begge produktene ligger i handlekurven. Kampanjen varer frem til leveringsstart av X-E4.
Les mer
Finnes på nettlager

Verdipakke

Fujinon XF 50mm f/2,0 R WR svart
UV-Filter 46mm PD WMC
L-R14 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Fuji X
5 325 NOK
Fujinon XF 50mm f/2,0 R WR svart
UV-filter L395 SMC 46 mm
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
5 873 NOK6 095 NOK

Værbestandig objektiv med rask autofokus og kompakt design

Fujifilm 50mm f/2,0 R WR er et kompakt og værbestandig objektiv for Fujifilms kameraer i X-serien. Objektivet er konstruert helt i metall, og er værbestandig på ti ulike måter, noe som gjør at objektivet ikke bare er pent og ser luksuriøst ut, men det blir også motstandsdyktig mot vær og kulde.

Objektivet er utstyrt med en egen blenderring der hvert trinn gir et distinktivt avtrykk, slik at du enkelt kjenner hvor mange blendertrinn du endrer. Objektivet har et internt autofokussystem med en såkalt "stepping motor" som gjør fokuseringen både stille og rask.

  • Værbestandig
  • Konstruksjon i metall
  • Stille og rask autofokus

Leveres med:

  • Solblender
  • Fremre og bakre objektivdeksel
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.