Superdeal på skulderveske
Artikkelnummer: 1100803

Fujifilm Instax Mini 12 Green Accessory Bundle

Instantfilmkamera med tilbehørssett for kreative bilder

Nettlager
Ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Praktisk selfie-modus med innebygd speil
 • Rask utskrift - tar kun 5 sekunder!
 • Kameraveske og fotoalbum medfølger
1 139 NOK

Superdeal på skulderveske

Akkurat nå kan du kjøpe sp.tech Creator X-Body Pack (1055586/1055252) for bare 499,- (ordinær pris 1 290,-) når du kjøper utvalgte kameraer fra SP. Rabatten trekkes automatisk fra når du legger et kamera og en veske i handlekurven. Kampanjen gjelder frem til 23. juni og i begrenset antall. Klikk på «les mer» for å se hvilke vesker som er inkludert i kampanjen.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Fujifilm Instax Mini 12 er etterfølgeren til verdens mest solgte Instax Mini 11 instantfilmkamera, et kompakt kamera for alle anledninger som fremkaller bildet umiddelbart. Perfekt til bryllup og fest, eller hvorfor ikke på reise? Kameraet har beholdt sitt sprudlende utseende, men med en mer kompakt design. Nå er det enklere enn noensinne å bruke instax-kameraet, det er bare å vri på objektivet for å begynne å fotografere.

Fordeler

 • Ny nærbildemodus
 • Smidig selfiemodus med innebygd speil
 • Forbedret automatisk eksponering for skarpere og mer levende bilder
 • Bedre brukervennlighet! Bare vri på objektivet og begynn å fotografere
 • Parallakskorrigering sørger for at motivet er i midten.
 • Raskere utskrift - nå tar det bare 5 sekunder!

Klar til bruk

Mini 12 har automatisk eksponerings- og blitsstyring, slik at du enkelt kan peke på kameraet og ta bilder uten å måtte mase med innstillingene. Takket være den automatiske blitsen kan du nå glemme mørke bilder. Blitsen tilpasser seg omgivelsene og gir deg lyse og klare bilder som skrives ut direkte fra kameraet.

Vri på objektivet og begynn å fotografere

INSTAX mini 12 er designet for å være med deg overalt hvor eventyrene dine tar deg. Derfor er dette kameraet utstyrt med superenkle moduser som alle vennene dine kan prøve. Vri objektivet for å starte fotograferingen, og vri igjen for nærbildemodus. Så enkelt er det! Perfekt for avstander mellom 30 og 50 cm. På tide med en selfie? Bruk det innebygde speilet til å ta akkurat det bildet du ønsker. Blitsen tilpasser seg automatisk til de aktuelle lysforholdene, selv i nærbildemodus.

Sentrer utsnittet

Introduserer parallakskorrigering - say what? Det er en fancy måte å si "det du ser, er det du får". Når du bytter til nærbildemodus, kobles den justerbare søkeren sammen med objektivet slik at du får det utsnittet du ser. Vi snakker om millimeter, men når du er så nærme, er det ikke rom for feil.

Leveres med

 • Instax mini 12
 • 2 AA-batterier
 • Håndleddsrem
 • Fujifilm Instax Mini 12 Accessory Kit
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen