Garmin fenix 7X Solar Slate Gray with Black band
Garmin fenix 7X Solar Slate Gray with Black band
Garmin fenix 7X Solar Slate Gray with Black band
Garmin fenix 7X Solar Slate Gray with Black band
Garmin fenix 7X Solar Slate Gray with Black band
Garmin fenix 7X Solar Slate Gray with Black band
Garmin fenix 7X Solar Slate Gray with Black band
Garmin fenix 7X Solar Slate Gray with Black band
Garmin fenix 7X Solar Slate Gray with Black band
Garmin fenix 7X Solar Slate Gray with Black band
Garmin fenix 7X Solar Slate Gray with Black band

Garmin fenix 7X Solar Slate Gray with Black band

fēnix 7X Solar med solcellelading, GPS og innebygd lommelykt

1053938
NettlagerForventes på nettlager 2022-07-08
Butikk:
 • 1,4" fargeskjerm med touchfunksjon
 • GPS, høydemåler, gyroskop, kompass og barometer
 • 28 dagers batteritid og 37 dager med solcellelading
 • Få notifikasjoner fra din iPhone eller Android-mobil
 • Robust konstruksjon og vanntett ned til 100 meter
 • Pulsmåler, aktivitetssporing og søvnovervåking
8 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
fēnix 7X Solar er Garmins fenix 7-serie verst med ekstra alt i funksjoner og batterilevetid. Hva med en smartklokke med sollading som forlenger batterilevetiden, berøringsskjermen for å få tilgang til innhold, GPS for navigasjon og geotagging av bilder, Garmin Pay for kontaktløse betalinger og en innebygd lommelykt som kan lyse deg opp i mørket? I tillegg kommer Fenix 7X Solar med mange apper som hjelper deg med å leve et mer aktivt liv eller enda bedre ytelse. Sammen med smarttelefonen får du varsler om hva som skjer uten å måtte hente telefonen ut av lommen. Garmin fēnix 7X Solar er ganske enkelt en smartklokke som blir både din personlige assistent og trener, rett på håndleddet.

Fordeler

 • 1,4"-tommers fargeskjerm
 • Kontroller klokken med berøringsskjerm eller knapper
 • 51 mm boett i rustfritt stål og forsterket glass over skjermen
 • Batterilevetid smartklokkemodus ~ 28 dager og opptil 37 dager med sollading, GPS-modus ~ henholdsvis 89 og 122 timer, GPS-modus for ekspedisjon ~ henholdsvis 62 og 139 dager
 • Innebygd LED-lommelykt
 • Fjernstyr mobilkameraet via klokken
 • Avanserte sensorer med høydemåler, barometer og elektronisk kompass med tre akser
 • Smartvarsler fra smarttelefonen din – les meldinger, e-post og se hvem som ringer
 • Kontaktfrie betalinger med Garmin Pay
 • Last ned apper, widgeter og urskiver og mer via Garmin Connect IQ
 • Pulsmåling ved håndleddet
 • Lytt til musikk via musikkapper eller uten mobil takket være intern lagring
 • Aktivitetssporing med innebygde sportsapper, coaching på skjermen og animerte treningsøkter
 • Søvn- og stressregistrering
Garmin fenix 7X solar smartwatch med inbyggd ficklampa

Robust og slitesterk smartklokke med lang batterilevetid

Fenix 7 er bygget for å tåle ditt tempo og aktiviteter, nesten uansett hva du gjør. Klokken er bygget av rustfritt stål med forsterket ripebestandig glass, og er testet i henhold til amerikanske militære standarder for ekstreme temperaturer, støt og slag, samt tåler et vanntrykk tilsvarende 100 meter dypt.
Garmin har også gitt sjenerøs batterilevetid til smartklokkene. Fenix 7 har en brukstid på opptil 18 dager i standard smartklokkemodus, og med GPS aktivert får du en batterilevetid på opptil 57 timer. Hvis du skal på et langt fotooppdrag og klare deg med de enkleste funksjonene, finnes det en GPS-ekspedisjonsmodus som gir en batterilevetid på opptil 40 dager.

fenix 7 – nå med berøringsskjerm

For første gang i Garmins fenix-serie har klokkene fått en berøringsskjerm. Trykk og sveip for å få frem forskjellige apper og funksjoner, se data, navigere og mer. De fysiske knappene på siden av klokken beholdes, og du kan velge å deaktivere berøringsskjermen for å bruke knappene bare hvis du foretrekker.

Hva er nytt i fenix 7?

 • For enda enklere bruk av Garmin-klokken kan du nå justere enhetsinnstillingene både fra mobiltelefonen via Garmin Connect appen og/eller klokken. Innstillingene synkroniseres nå i sanntid mellom klokke og mobil for å forenkle konfigurasjonen.
 • Last ned TopoActive-kart fra hele verden. Velg dekning etter behov og oppdater komfortabelt direkte til klokken via Wi-Fi® tilkobling for å holde ekspedisjonene dine på rett spor.
 • Utholdenhetsdata i sanntid som brukes til å spore og administrere innsatsen din, slik at du bedre kan forstå hvordan utholdenheten din endres under aktiviteter og unngå overtrening ved starten av løpeturen eller aktiviteten
 • HIIT-treningsøkter sporer intervalltreningsøktene med høy intensitet, inkludert AMRAP-, EMOM-, Tabata- og selvdesignede treningsøkter. Angi antall runder, intervaller for arbeid/hvile og mer
 • Liker du slalom? Ta på deg skibakkene med forhåndslastede SkiView-kart og se navnene og vanskelighetsgradene til mer enn 2000 skisteder over hele verden.
Garmin fenix 7 urskiver og apper

Geotagg bildene dine med fenix 7

Få detaljert sporingsdata om fotovandringer, bryllupsbilder eller hele film- og fototurer – for alle kameraene dine. Den innebygde GPS-mottakeren i Garmin fenix kan gi et nøyaktig GPS-spor som kan brukes til å geotagge bildene dine og hjelpe deg som fotograf med å vite nøyaktig hvor hvert bilde ble tatt, eller markere nye perler. Kanskje du vil gå tilbake til samme sted i de forskjellige årstidene for å se naturens forandring, eller likte du hvordan sollyset falt rett på et sted der du vanligvis har bryllupsfotografering, slik at du kan merke den geografiske plasseringen.

GPS-funksjonen skaper også muligheter til å bruke denne stedsinformasjonen på andre måter, for eksempel oppdatering i sanntid, solens stedsspesifikke opp- og nedgangstider og til og med månefaser. Gjennom tredjepartsapper kan du også legge til ting som informasjon om flere tidssoner og måneoppgang og månetider.

Kontroller mobilkameraet med klokken

Deler du vanligvis fotojobbene dine med videoer fra bak kameraet på sosiale medier? Med en Garmin fenix 7 på armen er det enda enklere å fange deg selv med mobilkameraet. Gjennom tredjepartsapper du laster ned til klokken, kan du fjernstyre mobiltelefonen din på Android-telefoner. Det betyr at du kan ta et bilde eller ta opp en video direkte fra håndleddet. Det er også nyttig hvis du vil ta bilder i en vinkel der det er vanskelig å få tilgang til utløseren på telefonen din - kanskje høyt over hodet, på selfie-pinner eller stativer eller lavt nede over bakken. Knips bilder eller start et videoopptak direkte fra klokkeskjermen.

Hold øye med telefonen

Ingen flere ubesvarte anrop! Med smartvarsler får du varsler fra smarttelefonen din med en lett vibrasjon direkte på håndleddet; les meldinger, e-postmeldinger, se hvem som ringer, og få alarmer og kalendervarsler uten å måtte hente telefonen fra lommen eller kameravesken. Garmin fenix 7 er parkoblet med smarttelefoner via Bluetooth og er kompatibel med både iPhone- og Android-mobiler. I Garmin Connect appen på telefonen kan du angi akkurat hvilke varsler du vil ha tilgang til i klokken.

Garmin fenix 7 multisportsklokke

Lytt til musikk uten mobil

Vil du gå ut uten telefonen, men likevel fylle hodetelefonene med musikk? Ingen fare. Ta med deg favorittspillelistene dine uansett hvor du er. Du kan laste ned sanger fra Spotify®-, Deezer- eller Amazon Music-kontoen din (abonnement kreves) og lagre på klokkens interne lagringsminne. Bruk trådløse hodetelefoner (selges separat), og du kan lytte til musikken din selv uten telefon.
Spotify har alltid vært tilgjengelig på telefonen, datamaskinen og nettbrettet. Nå kan du også få tilgang til den på en kompatibel Garmin-klokke med Spotify Premium (abonnementskostnad tilkommer).

Garmin Pay

Garmin Pay er Garmins egen betalingsløsning som innebærer kontaktløs betaling med nesten alle betalingsterminaler og samarbeider med de fleste banker. Det betyr en enkel og praktisk måte å handle på ved å betale med klokken uten å rote etter debetkort i lommen.

Avansert aktivitetssporing for mange idretter og treningsformer

Fenix 7 holder oversikt over din aktive tid, trening, hvile, stressnivå og fysiske helse. Logg treningen din med noen av sportsappene eller forhåndsinnstilte treningsformer og hold oversikt over helsen din. En pulsmåler på baksiden av klokken fungerer med en rekke sensorer som både kan bestemme hvor hardt du trener, hvordan du presterer og hvor lang restitusjon du trenger, og mer. Med alle dataene samlet inn, kan du finne ut både V02 Max, få forslag til hvordan du kan prestere bedre og pep for å flytte mer. Du kan til og med få animerte treningsøkter rett i klokken for å forbedre styrke, kondisjon eller mobilitet. Velg mellom forhåndslastede animerte treningsøkter, eller last ned mer fra Garmin Connect™ nettsamfunn når klokken er parkoblet med smarttelefonen.

Leveres med

 • fēnix 7
 • Lading/datakabel
 • Dokumentasjon
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.