Bakgrunnsett + hvit bakgrunn

Fotobestway Bakgrunnsett + hvit bakgrunn

1040442
1 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Bakgrunnssett med to stabile og luftdempede belysningsstativ og en teleskopbom

FotoBestway bakgrunnssett som kan brukes for både stoff- og papirbakgrunner. Dette bakgrunnssettet leveres komplett med to stabile og luftdempede belysningsstativer, en teleskopbom (med justerbar lengde på 1,25-3 meter), en stoffbakgrunn (størrelse 1,5x2,5 m) og en vattert transportveske som rommer hele pakken. 

Fordeler

  • Smidig bakgrunnssett
  • Transportveske inkludert
  • Luftdempet belysningsstativ

Bakgrunnsstativ

Luftdempet bakgrunnsstativ med makshøyde på cirka 3 meter. Transportlengde: 87 cm.
Bakgrunnsstativet har standard blitsfeste (5/8") og gjenge i toppen.


Bakgrunnsbom:

Bakgrunnsbom/teleskopbom med justerbar lengde på 1,25-3 meter. Kan brukes til både stoffbakgrunner og papirruller. Diameter:Ø22-30mm. 

Leveres med

  • 2 x bakgrunnsstativer
  • Teleskopbom
  • Stoffbakgrunn
  • Transportveske

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.