Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Blits Ving V350 til Sony

Godox Blits Ving V350 til Sony

1039605
 • Svært kompakt og smidig blits med automatikk for blitsstyrken
 • Oppladbart batteri
 • Utnytt kameraets raske lukkertider med High Speed Sync
 • Integrert radiosystem (Godox Wireless X)
 • Kompatibel med flere andre Godox-blitser
 • Zoomen på blitsen styres automatisk i forhold til objektivets brennvidde
1 795 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Verdipakke

Blits Ving V350 til Sony
Godox X2T TTL Radiosender til Sony
Batteri 2000mAh for Ving V350
3 119 NOK

Godox Blits TT350 til Sony

Godox TT350 er en kompakt kamerablits med et integrert radiosystem. Med det trådløse systemet kan du styre andre blitser, la andre blitser styre TT350 eller sendere (ikke inkludert) for å kunne fotografere med blitsen ved siden av kameraet. Blitsen støtter funksjoner som TTL, High Speed Sync, Powerzoom og radiostyring. Den kompakte størrelsen gjør at blitsen og utstyret blir mindre og smidigere.

Fordeler

 • Kompakt og smidig
 • Integrert radiosystem (Godox Wireless X)
 • High Speed Sync
 • Kompatibel med flere andre Godoxblitser

Blitsautomatikk

Godox TT350 fungerer sammen med blitsens TTL-måling, noe som innebærer at blitsen stilles inn automatisk gjennom kameraets innebygde lysmåler for å gi en korrekt eksponering. TTL gjør at du enkelt kan fotografere med blits uten lysmåler, noe som gjør at det blir enkelt og raskt å fotografere.

Utnytt kameraets raske lukkertider med Highspeed Sync

En blits med funksjonen highspeed sync fungerer også trådløst med Godox TT350 da senderen og mottakeren støtter dette. Dette muliggjør raskere lukkertider enn kameraets blitssynktid (vanligvis 1/125 - 1/250), og du kan bruke lukkertider opp til 1/4000 eller 1/8000 avhengig av hvilket kamera som brukes. Highspeed sync brukes til og f.eks. fryse bevegelse i eksisterende lys, mørke ned bakgrunner, redusere eksisterende lys eller blitsfotografere med stor blender i lyst miljø.

Powerzoom

Zoomen på blitsen styres automatisk i forhold til objektivets brennvidde for å tilpasse lysspredningen for å ta vare på lyset. Zoomområdet på Godox TT350 ligger mellom 24-105mm, og kan også styres manuelt for å f.eks. skape en smalere blitsstråle og skape en vignett eller punktbelyse objektet.

Trådløst radiosystem

Det innebygde radiosystemet gjør det mulig å fotografere med blits trådløst. For å kunne utnytte dette kreves det en masterenhet eller sender X1T-S (ikke inkludert).

 

Optisk slavefunksjon
Blitsen er utstyrt med radiosystem, men har også en optisk slavesensor, noe som gjør det mulig å trigge blitsen ved hjelp av blitslys fra f.eks. den innebygde kamerablitsen, speedlite eller studioblits. For at den optiske slaven skal fungere bra kreves det at den ser blitslyset for at den skal kunne trigge blitsen.

 

Leveres med

 

 • Godox blits TT350
 • Diffusor til blits
 • Blitsfot
 • Futteral

Kamerablitsen er kompatibel med A9, A7RIII, A7RII, A58, A99, A6000, A77II, RX10 osv.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.