LED-Belysning SL100Bi Bi-Color

Godox LED-Belysning SL100Bi Bi-Color

1051707
 • Gir sterkt lys som er ideellt for video og fotografering
 • Lag kulde, varmt eller dagslys
 • Bi-Color lar deg matche omgivelseslyset
2 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

LED-Belysning SL100Bi Bi-Color
Lightstand LS-AC2470
Parabolisk deep softbox 90cm
4 479 NOK
LED-Belysning SL100Bi Bi-Color
Softbox 60X90 cm med raster Bowens-s
Background Kit Artic White 2,72 x 11m
6 079 NOK
Trenger du lys for videoene eller bildene dine? Da er Godox SL100Bi et godt valg for deg som kreatør for å enkelt skape fint lys som du kan blande med omgivelseslyset på en enkel måte. Du vil få en LED-belysning som vil gi deg rikelig med lys, du kan bruke den medfølgende reflektoren til å forsterke og lede lyset eller kjøpe en softbox eller paraply for å få et stort og mykt lys som ser naturlig ut. Kom i gang med å lyse opp produksjonen din!

Fordeler

 • Gir lys som er ideelt for video og fotografering
 • Lampen kan brukes med en softbox eller paraply
 • Lett å bruke - hev eller senk lyset til du er fornøyd
 • Fimmerfitt Bi-Color lys på 2800k-6500K
 • Gir 32.100 Lux på 1 meter med reflektor
 • Gir riktig fargegjengivelse – CRI 96+ og TLCI 97+
 • Kontroller og display som viser innstillingene
 • Forhåndsinnstilte effekter hjelper deg med effektbelysning
 • Styr via appen – Godox lightning

Oppdag mulighetene med Godox SL100Bi

Bruk Godox SL100Bi til å belyse scener, skape lys i bakgrunnen eller på den du vil belyse. Hvis du skal belyse folk, anbefaler vi at du kjøper deg en lysformer, for eksempel en paraply eller softbox, for å få et større og mykere lys som oppfattes som mer behagelig for personen du lyser opp og fremfor alt gjør det lyset mer flatterende. Du trenger også et lampestativ for å montere LED-belysningen på, se passende tilbehør for å finne våre anbefalte lysformere og lampestativer eller klikk på våre ferdige pakker med softbokser og lampestativer.

Godox SL100BI

Lag kaldt, varmt eller dagslys med Godox SL100Bi

Godox SL100Bi avgir et lys som har en fargetemperatur på 2800 - 6500K, noe som betyr at lyset har samme farge som normalt dagslys, betyr dette at du kan bruke belysningen sammen med vanlig dagslys, andre lamper med dagslys eller erstatte alt lys med SL100Bi i studio. Det er enkelt å justere lysstyrken på lyset via kontrollene eller appen. Du kan også velge å kjøpe en fjernkontroll (RA-A6) hvis du vil kunne fjernstyre lampen uten mobiltelefon, også dette finner du under passende tilbehør.

Produksjon med tre Godox SL-100D
Eksempler der tre Godox SL100 brukes til å belyse en matlagingsproduksjon.

Opprett innhold med konstant lys eller forhåndsinnstilte effekter
Vanligvis når du lyser opp produksjonen, bruker du konstant lys for høy kvalitet uten flimring. Du kan også bruke SL100Bi til å skape interessante og spennende lyseffekter, er det åtte forhåndsinnstilte lyseffekter som simulerer opptil tre forskjellige typer tordenvær, lyn, konferanse, paparazzi, TV eller ødelagt lampe.

Leveres med

 • Godox SL100Bi
 • Reflektor
 • Beskyttelse
 • Strømkabel


I dette eksemplet benyttes to Godox SL100 med softbox og ekstra diffusjon for filming og fotografering av produkter.

Bildeeksemplene viser lysstativer, lysformere og annet utstyr som ikke er inkludert i produktet, og at bare én LED-belysning er inkludert. Klikk på passende tilbehør-fanen for å finne vårt anbefalte tilbehør.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.