Godox Magic Arm LSA-04
Artikkelnummer: 1049290

Godox Magic Arm LSA-04

Fest tilbehør med en Magic Arm

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
  • Maksimal lastekapasitet på 3 kg
  • 16 mm trykk med 1/4" tråd og 16mm trykk med 3/8" tråd
  • Laget av aluminium
1 290 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sikre tilbehøret ditt med en Magic Arm

Godox LSA-04 Magic Arm er nyttig for montering og plassering av monitorer, opptakere, lysdioder, lydopptakere, mikrofoner og annet tilbehør. Du kan bruke de to leddene slik at hvert tilbehør enkelt kan plasseres i ønsket posisjon. Kombiner denne armen med Godox Nano Clamp Spigot LSA-03 eller monter i en 16 mm tapp eller på en 1/4"/ 3/8" skrue.

  • Maksimal lastekapasitet på 3 kg
  • 16 mm stift med 1/4" gjenger og 16 mm stift med 3/8" gjenger
  • Laget av aluminium
  • Vekt 900 gram

LSA-04 har et minikulehode på begge sider med en side utstyrt med en 16 mm stift med 1/4" gjengeforbindelser mens den andre enden har en 16 mm tapp med 3/8" gjengeforbindelse. Minikulehodet har et 90 graders hakk for enkel veksling mellom horisontal og vertikal retning. Du justerer og låser armen og dens ledd med en enkelt stor knott.

Leveres med

  • Godox LSA-04 Magic Arm
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.