Godox P2400 Power Pack Kit
Godox P2400 Power Pack Kit
Godox P2400 Power Pack Kit
Godox P2400 Power Pack Kit
Godox P2400 Power Pack Kit
Godox P2400 Power Pack Kit
Godox P2400 Power Pack Kit
Godox P2400 Power Pack Kit
Godox P2400 Power Pack Kit
Godox P2400 Power Pack Kit
Artikkelnummer: 1053950

Godox P2400 Power Pack Kit

Studioblitsaggregat for studioet – løft blitsfotograferingen til et nytt nivå

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Blitsstyrke mellom 4,6 opp til 2400W
 • Kompromissløs fargekonsistens – for konsistente resultater
 • Inkluderer to zoombare blitshoder
79 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Godox P2400 har en av markedets høyeste blitsstyrker på 2400Ws og kan nå en utrolig kort blitstid på opptil 1/17 800s (t0.1) som lar den fryse hvert øyeblikk dynamisk bevegelse i skarpe, uovertruffen detaljer. Du får også en veldig rask ladetid, nøyaktig fargetemperatur og alle funksjonene du kan forvente i en blitsenhet med profesjonell ytelse. Ta blitsfotograferingen til et helt nytt nivå med Godox P2400.

Fordeler

 • Blitseffekt mellom 4,6 opp til 2400Ws
 • Kompromissløs fargekonsistens - for konsistente resultater
 • Den inkluderer to zoombare blitshoder
 • Ladetid på 0,01-0,7 sekunder
 • 60 Watt LED innstillingslys tilsvarende 300W halogen
 • Stort display for informasjon om effekt, brenntid og wattsekunder
 • Velg mellom asymmetrisk og symmetrisk kraftfordeling

Kompromissløs fargekonsistens - for konsistente resultater

I stabil fargetemperaturmodus sikrer den ultimat fargekonsistens fra blits til blits, som oppfyller dine strenge krav til fargenøyaktighet og sparer tid og penger i etterproduksjon. Blitsen har en toleranse på 75 kelvin ved fotografering i normalmodus.

Ladetiden blir enda raskere i FREEZE-modus, og gir deg tilliten til at du aldri vil gå glipp av et fantastisk øyeblikk fordi du ikke trenger å vente på blitsen. Da velger blitsen å fokusere på hastighet og brennetider men kan i denne modusen gå litt på akkord med fargene.

Symmetrisk eller asymmetrisk? Det er opp til deg

Den støtter fullt symmetrisk og asymmetrisk strømfordeling over to blitsuttak. Du kan selv bestemme om du vil fordele samme kraft mellom de to hodene eller om du vil styre hver stikkontakt uavhengig. Dette gir deg maksimal kontroll og en enorm kreativ frihet til å leke med forskjellige lysalternativer.

Intuitiv og presis kontroll

Nyt en enkel, jevn og effektiv interaktiv opplevelse takket være den store høyoppløselige fargeskjermen og det intuitive grensesnittet. Du kan justere blitsstyrken i trinn på 1/10 trinn fra 4,6 opp til 2400Ws, den gir deg 512 justeringer i effektforhold for å oppnå presis kontroll.

Godox P2400 Power Pack-sett med display og to h2400-blitshoder
I Godox P2400 Powerpack får du blitsenheten med tydelig display og kontroller som du bruker for å justere blitsstyrken til de to medfølgende H2400P-blitshodene

Slipp kreativiteten løs med et blitshode som kan zoomes

Blitshodet er spesialdesignet for P2400 og kan zoomes ved ganske enkelt å vri knappen frem og tilbake for å oppnå presis kontroll over lysets rekkevidde og intensitet. Dette gir deg muligheten til å oppnå større dynamikk, enten du jobber med blitzhodet løst eller med en lysformer som reflektor.

Kraftig LED-innstillingslys - se hvordan lyset faller

Det er ikke bare blitskraften som imponerer i P2400, men også innstillingslyset. Du får 60W LED-innstillingslys som gir en imponerende lysstyrke som tilsvarer en 300W halogenlampe. Takket være den avanserte fluorescerende teknologien simulerer du selve blitseffekten mer realistisk og du kan få en mye mer nøyaktig forhåndsvisning av hvordan lyset vil falle.

Utløs blitsen trådløst eller med en kabel

Trådløs tilkobling

Godox P2400 har to forskjellige frekvenssystemer innebygd (2,4G og 433 MHz trådløse triggersystemer) slik at du fritt kan bytte mellom dem for å unngå forstyrrelser og oppleve en pålitelig ytelse mellom blitssenderen og blitsenheten. Godox P2400 er kompatibel med Godox-blitssendere X2, XPro, X1 og FT-16. Lynsendere følger ikke med ved kjøp av enheter, du finner passende sendere under fanen passende tilbehør

Fysisk tilknytning

Du kan også bruke fysisk tilkobling med synkroniseringskabler, som lar deg unngå forstyrrelser og opprettholde synkroniseringshastigheten uten forsinkelse selv under ekstreme forhold.

Bruk Bowens lysformere

Utstyrt med det mest populære Bowens-festet, lar det deg bruke med et bredt utvalg av lysformere, noe som åpner for flere kreative muligheter.

Leveres med

 • Godox P2400 blitsenhet
 • Strømkabel
 • 2 x Godox G2400P blitshode
 • 2 x Blitsrør
 • 2 x Beskyttelse for blitsrør (Glass Dome Protector)
 • 2 x Strømkabel 3,6 meter
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen