Godox SL150III LED Bi-Color
Godox SL150III LED Bi-Color
Godox SL150III LED Bi-Color
Godox SL150III LED Bi-Color
Godox SL150III LED Bi-Color
Godox SL150III LED Bi-Color
Godox SL150III LED Bi-Color
Artikkelnummer: 1058983

Godox SL150III LED Bi-Color

LED-belysning for studio og location

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Lysstyrke på 56 200 lux (1m)
 • Justerbar fargetemperatur
 • Stillegående vifte med lydløs modus
4 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Godox SL150III et utmerket valg for deg som ønsker å skape pent lys på en enkel måte. Godox SL150III Bi-Color gir deg rikelig med lys og du får en reflektor for å forsterke og rette lyset. Med Bi-color kan lyset justeres for å passe inn i omgivelsene dine fra kaldt til varmt lys.

Fordeler

 • Lys som er perfekt for video og fotografering
 • Gir 53.300 Lux på en meter med reflektor
 • Variabel fargetemperatur
 • Stille vifter med stille modus
 • Tydelige kontroller og display som viser innstillingene
 • Forhåndsinnstilte effekter for effektbelysning
 • Styr via appen – Godox Lighting
 • Kompatibel med lysformere med Bowens-fatning

Oppdag mulighetene med Godox SL150III Bi-color

Bruk Godox SL150III Bi-Color til å belyse scener, skape lys i bakgrunnen eller på det du vil fremheve. Skal du belyse folk anbefaler vi at du kjøper en lysformer, som paraply eller softbox, for å få et større og mykere lys som oppleves som mer behagelig for den du belyser og fremfor alt gjør det lyset mer flatterende. Du trenger også et lysstativ til å montere LED-belysningen på, se passende tilbehør for å finne våre anbefalte lysformere og lysstativer.

LED-belysning med dagslyskarakter

Godox SL150III sender ut et lys som har en variabel fargetemperatur mellom 2800 – 6500K, med en fargegjengivelsesindeks på CRI 96 og TLCI 97

Det er enkelt å justere styrken på lyset via kontrollene eller appen. Du kan også velge å kjøpe en fjernkontroll (RC-A6) dersom du ønsker å kunne fjernstyre lampen uten mobiltelefon. Dette finner du også under passende tilbehør.

Stille vifter med stille modus

Godox SL150III Bi-Color har to stillegående innebygde vifter som avkjøler enheten effektivt. Du har muligheten til å kunne kjøre uten vifte ved å aktivere stille modus (Silent Mode), i tilfelle du trenger at opptaket ditt skal være helt stille. Bruk Godox SL150III Bi-Color lenge siden den får strøm direkte via stikkontakten ved hjelp av strømadapteren og den medfølgende strømkabelen. Når stille modus er aktivert, reduseres LED-belysningens effekt med 50 % for å redusere varmeutviklingen.

Lag innhold med konstant lys eller forhåndsinnstilte effekter

Vanligvis når du lyser opp produksjonen din, brukes konstantmodusen for konstant lys av høy kvalitet uten flimring. Du kan også bruke SL150III til å lage interessante og spennende lyseffekter, det er ni forhåndsinnstilte lyseffekter som simulerer opptil tre forskjellige typer tordenvær, lyn, konferanse, paparazzi, TV eller ødelagt lampe.

Leveres med

 • Godox SL150III Bi-Color
 • Reflektor
 • Beskyttelse
 • Strømkabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen