Studioblits QT600IIM

Godox Studioblits QT600IIM

1048595
  • Rimelig studioblits
  • Kort ladetid
  • High speed sync, innebygd radiosystem og intuitive kontroller
5 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Godox Studioblits QT600IIM

QT-serien av blitser fra Godox er av profesjonell kvalitet og gir deg som fotograf svært gode muligheter til en lav pris. Med justerbar styrke fra 1/128 til 1/1, korte ladetider, High-speed sync og innebygd fjernkontroll, er dette et blits som gir deg mye fleksibilitet i studioet.

Fordeler

  • Rimelig studioblits
  • Kort ladetid
  • High-speed sync, innebygd radiosystem og intuitive kontroller

QT-serien fra Godox er et meget godt system med profesjonelle funksjoner og raske ladetider. Når du slår blitsen på full effekt (1/1), har du en ladetid på litt over et sekund. Med lavest styrke har du direkte lading, du trenger aldri å vente på at blitsen skal lades mens du fotograferer.

Integrert radiosystem

Det innebygde radiosystemet kontrollerer blitsstyrke, innstillingslys og gruppering samt aktivering av blink. Du kan også bruke 6,3 mm-kontakten til å koble til andre utløsersystemer. Blitsen har dessuten også optisk slavefunksjon.

Intuitivt kontrollpanel

QT600 II har et enkelt og intuitivt bakpanel der LCD-skjermen gir deg all informasjonen du trenger for å kontrollere blitslyset. Med flere knapper og kontroller har du direkte kontroll over alle nødvendige funksjoner for blitslyset. Du kan kontrollere om du vil at innstillingslampen skal følge blitsenergien, eller om den skal stilles inn manuelt.

Med Bowens-braketten på blitsen er det flere lysformere og tilbehør du kan bruke, alt fra softbokseer og snooter til Beauty Dish.

Leveres med

  • Godox QT600IIM
  • Strømkabel
  • Modelleringslampe
  • Beskyttelse for blitslampe
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.