Godox Studioblixt QT1200IIM
Godox Studioblixt QT1200IIM
Godox Studioblixt QT1200IIM
Godox Studioblixt QT1200IIM
Godox Studioblixt QT1200IIM
Godox Studioblixt QT1200IIM
Artikkelnummer: 1050673

Godox Studioblixt QT1200IIM

Studioblits med topp ytelse

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
  • Veldig kraftig blits med full 1200W
  • High speed sync, integrert radiosystem og intuitive kontroller
  • Kort ladetid
8 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
QT-serien med Godox-blitser er av profesjonell kvalitet og gir deg som fotograf veldig gode muligheter for en liten pris. Med justerbar styrke fra 1/128 opp til 1/1, korte ladetider, High Speed Sync og innebygd fjernstyring, er dette en blits som gir deg mye fleksibilitet i studio.

Fordeler

  • Svært kraftig blits med høy lysstyrke
  • Kort ladetid
  • High speed sync, integrert radiosystem og intuitive kontroller

QT-serien fra Godox er et svært kapabelt system med profesjonelle funksjoner og raske ladetider. Når du slår blitsen på full effekt (1/1), har du en ladetid på litt over et sekund. Med lavest styrke har du direkte lading, slik at du aldri trenger å vente på at blitsen skal lades opp under fotografering.

Innebygd radiosystem

Med det innebygde radiosystemet kan du kontrollere blitsstyrken, stille inn lys og gruppering og blitsaktivering. Du kan også bruke 6,3 mm-kontakten til å koble til andre utløsersystemer. Blitsen har også optisk slavefunksjon.

Intuitivt LED-panel for kontroll

QT1200 II har et enkelt og intuitivt bakpanel der LCD-skjermen gir deg all informasjonen du trenger for å kontrollere lommelykten. Med de fleste knapper og kontroller har du direkte kontroll over alle nødvendige funksjoner for blitslyset. Du kan sjekke om du vil at innstillingslyset skal følge blitsenergien, eller om den skal stilles inn manuelt.

Pass på å kjøpe lysformere og stativer

Med Bowens-braketten på blitsen er det flere lysformere og tilbehør du kan bruke, alt fra softbokser og snoots til beauty dishes, du finner alt anbefalt tilbehør under fanen passende tilbehør.

Leveres med

  • Godox QT1200IIM
  • Strømkabel
  • Modelleringslampe
  • Beskyttelse for blitsrør
I denne blitsen følger det ikke med reflektor eller belysningsstativ, disse finner du under passende tilbehør.
Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.