Dykkerhus Super Suit

GoPro Dykkerhus Super Suit

1029214
499 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Dykkerhus og ekstra beskyttelse for din GoPro Hero 5 Black

Super Suit gir deg mulighet til å bruke din GoPro Hero 5 Black ned til 60m dyp, og gir kameraet ditt ekstra beskyttelse mot steiner, grus og annet som kan skade kameraet ditt.. Super gir deg mulighet til å montere på Green water dive filter og Blue water diver filter for fargekorrigering under overflaten. Et flatt frontglass optimerer bildekvaliteten under overflaten.

Fordeler:

  • Gir ekstra beskyttelse til din GroPro Hero 5 Black
  • Dykkehuset er vanntett ned til 60m
  • Gjør det mulig å montere fargekorrigeringsfilter

Leveres med:

  • To vanntette backdoors som kan brukes med GoPro Floaty
  • En "Skeleton Backdoor" for bedre lydopptak
     

 

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.