GoPro Hero10 Black
GoPro Hero10 Black
GoPro Hero10 Black
GoPro Hero10 Black
GoPro Hero10 Black
GoPro Hero10 Black
GoPro Hero10 Black
GoPro Hero10 Black
GoPro Hero10 Black
GoPro Hero10 Black
GoPro Hero10 Black
GoPro Hero10 Black
GoPro Hero10 Black
GoPro Hero10 Black
GoPro Hero10 Black
GoPro Hero10 Black
GoPro Hero10 Black
GoPro Hero10 Black
GoPro Hero10 Black
Artikkelnummer: 1100092

GoPro Hero10 Black

Kompakt og raskt actionkamera

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Ta opp i høy oppløsning – 5,3K60p
 • Avansert vibrasjonsreduksjon
 • Vanntett ned til 10 meters dybde
3 689 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

GoPro Hero10 har overlegen hastighet og ultimat letthet i det kraftigste GoPro-kameraet noensinne. Ved hjelp av den nye GP2-prosessoren, som er dobbelt så rask som GP1-prosessoren i Hero9, tar GP2 nå opp 5,3K-video med 60 bilder per sekund og 4K-video med 120 bilder per sekund. 23MP-bilder med forbedret ytelse i svakt lys og HyperSmooth 4.0-bildestabilisering gjør at Hero10 kan ta stillbilder av høyeste kvalitet. Med automatisk overføring til Gopros skytjeneste er bildene og videoene dine trygge flere steder enn på minnekortet.

Fordeler

 • 5,3K @ 60FPS
 • 4K120
 • GP2-prosessor
 • HyperSmooth 4.0
 • Horisontkorreksjon
 • Vanntett ned til 10 meters dybde
 • Kompatibel med Hero9-tilbehør og -fester
 • Webkamera-funksjon

Revolusjonerende prosessor

Raskere. Jevnere. Bedre. Den kraftige nye GP2-prosessoren oppgraderer ytelsen, gir responsive berøringsfunksjoner og dobler bildefrekvensen for utrolige bilder. GP2 "system on a chip" er Gopros desidert raskeste noensinne. Oppgradert til utrolige 23 MP bilder og 5,3K videooppløsning med 60 bilder per sekund. I tillegg kan du filme i 8x sakte film ved 2,7K, og du kan sette videoer på pause og ta stillbilder fra 5,3K-video som ser fantastiske ut.

Utrolig bildekvalitet

Opptak med fine detaljer, realistiske teksturer og fantastisk kontrast, selv i svakt lys. Ved hjelp av et nytt glass på objektivet avvises vann og smuss enkelt, slik at du kan fange alle hendelser med krystallklarhet.

HyperSmooth har aldri vært jevnere, og du får enda bedre ytelse i svakt lys og horisontal nivellering med en høyere vippegrense, slik at bildene og videoene dine alltid har en rett horisont. Den nye frontskjermen er perfekt til å ta bilder, filme deg selv, vlogge eller bruke som webkamera. Ja, listen er lang. Med frontskjermen har du alltid god oversikt over hva kameraet ser.

Rask og pålitelig tilkobling

Overfør bilder og videoer fra det skytilkoblede GoPro-kameraet til telefonen på et blunk. Du kan også få tilgang til bildene og videoene dine via Gopros Quik-app, eller du kan koble kameraet til via USB-C. Kameraet må være tilkoblet via Wi-Fi for å laste opp bilder og videoer til nettskyen.

Ta bilder på den enkleste måten

Med PowerTools som LiveBurst, som tar bilder 1,5 sekunder før og etter at du trykker på utløseren. Og selv om du trykker på utløseren for sent, tar HindSight opp opptil 30 sekunder med film før du starter opptaket - slik at du aldri går glipp av et øyeblikk. Det finnes også planleggingsfunksjoner og andre funksjoner som gjør det enkelt å fange enhver anledning. GPS-ytelse, slå på denne funksjonen og se hastighet, høyde, sporposisjon og G-krefter i sanntid.

Gi actionvideoene dine et profesjonelt utseende med tilbehør

Med MediaMod får du både HDMI- og 3,5 mm mikrofoninngang, perfekt for vlogging og strømming. Trenger du mer lys? Bruk LightMod og få ekstra lys til alle videoene og bildene dine. (Brukes sammen med MediaMod)

Leveres med

 • GoPro HERO10 Black
 • Oppladbart batteri
 • Buet selvklebende feste
 • GoPro-feste + tommelskrue
 • USB-C-kabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen