Hasselblad XCD 25mm f/2,5 V
Artikkelnummer: 1100867

Hasselblad XCD 25mm f/2,5 V

Kompakt vidvinkelobjektiv med høy ytelse

Nettlager
Ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Tar klare bilder i dårlig lys
 • Bred bildevinkel for detaljerte bilder
 • Rask og nøyaktig autofokus
48 889 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

XCD 25 mm f/2,5 V er et vidvinkelobjektiv som er utviklet for nattfotografering. Med en brennvidde som tilsvarer 20 mm på fullformat og en maksimal blenderåpning på f/2,5, fanger det opp detaljer og kontraster i både lys og skygge. Objektivet er konstruert med tretten linseelementer i ti grupper, inkludert asfæriske og ED-elementer, noe som gir skarpe bilder fra sentrum til kantene. Den kompakte designen og de brukervennlige kontrollene gjør det til et allsidig verktøy for fotografering av bylandskap, stjernehimmel og nærbilder i svakt lys.

Fordeler

 • 25 mm brennvidde som tilsvarer 20 mm på fullformat
 • Bred synsvinkel for detaljerte bilder
 • Tar klare bilder i svakt lys med f/2,5 blenderåpning
 • Skarpe bilder fra midten til kantene
 • Nyttig for ulike fotograferingsmiljøer
 • Enkelt å bruke med intuitive kontroller
 • Kompakt og lett for enkel transport
 • Rask og nøyaktig autofokus for jevn fotografering

Vidvinkelobjektiv for nattfotografering

Omfavn vidvinkelutsikten og fremhev det fengslende samspillet mellom lys og skygge. XCD 25 mm f/2,5 V har en vidvinkelbrennvidde som tilsvarer 20 mm ved fullformat og en maksimal blenderåpning på f/2,5. Dette objektivet viderefører Hasselblads arv av enestående optisk ytelse, og forvandler nattlige bysilhuetter, stjernehimmelen og innendørs portretter til ekstraordinære bilder. Det integrerer designidealet fra den klassiske V-serien med intuitiv, brukervennlig funksjonalitet og utstråler eleganse både i sitt estetiske uttrykk og i betjeningselementene.

Mesterlig optisk design, utmerket på alle avstander

XCD 25 mm f/2,5 V har en optisk struktur med tretten linseelementer i ti grupper, inkludert fire asfæriske elementer og tre ED-elementer, som oppfyller kravene til høy oppløsning på 100-megapikslers sensorer. Dette sikrer skarpe og klare bilder fra sentrum til kantene, samtidig som kromatisk dispersjon undertrykkes effektivt.

Presis betjening, rask fokusering

Takket være den lineære trinnmotoren og den mindre og lettere objektivgruppen gir XCD 25 mm f/2,5 V en jevn og responsiv fokuseringsopplevelse når det brukes sammen med digitale mellomformatkameraer i X- eller V-systemet som støtter PDAF.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.