Hasselblad XCD 38mm F/2,5 V
Artikkelnummer: 1057323

Hasselblad XCD 38mm F/2,5 V

XCD 38mm F/2,5 V

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Brennvidde 30mm (tilsvarende 35mm)
 • Blenderåpning: f/2,5 til f/32
 • Minste fokusavstand: 30 cm
41 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

XCD 38 f/2,5 V er et vidvinkelobjektiv med lav fortegning som passer for dokumentar-, gate- eller landskapsfotografering. Ta med flere miljødetaljer når du fotograferer portretter, eller la den myke bokeh-effekten til den store blenderåpningen på f/2.5 fremheve motivet mot bakgrunnen. Minimum fokusavstand til XCD 38 f/2,5 V er bare 30 cm, perfekt for fotografering av mat, produkter og andre stillbilder. Med sin kompakte optiske design, kompakte og lette fokuseringsmodul og optimalisert blenderåpning, veier XCD 38 f/2.5 V bare 350 g, men leverer førsteklasses optisk ytelse.

Fordeler

 • Hasselblads X-system
 • Brennvidde 30 mm (tilsvarer 35 mm)
 • Blenderåpning: f/2,5 til f/32
 • Sentralukker, 1/2000s synk
 • Minste fokusavstand: 30 cm
 • Tre asfæriske linseelementer
 • Intern fokusering med MF-overstyring
 • Filtergjenge foran: 72 mm

Presisjonsoptikk, enestående bilder

Å fange de mest subtile nyansene av lys og skygge starter med objektivet. Bare med utmerket oppløsning og fargegjengivelse kan det gi et solid grunnlag for bildebehandling. En mellomformatsensor har stor overflate og høy pikseltetthet, noe som stiller høye krav til objektivets presisjon. Med utgangspunkt i utvalget av høykvalitetsglass, sliper Hasselblad-ingeniører forsiktig hvert objektiv for å optimalisere dens optiske kvalitet og møte oppløsningskravene på 100 millioner piksler. XCD 38 f/2.5 V-objektivet har ti elementer i ni grupper, inkludert tre asfæriske elementer og tre ED-elementer. Kombinasjonen av XCD 38 f/2,5 V med et av Hasselblads mellomformats speilløse kameraer gir fantastiske resultater.

Rask, enkel og presis autofokus

Den oppgraderte fokuseringsmodulen bruker en lineær trinnmotor og en lettere, mindre fokuseringslinsegruppe. Disse endringene eliminerer effektivt ethvert tilbakeslag fra den bevegelige linsegruppen og, sammen med PDAF-teknologien i X2D 100C, betyr det at fokuseringslinsegruppen raskt kan nå fokusposisjonen og oppnå en presis stopp som resulterer i rask, fleksibel og presis fokusering.

Komfortabel og intuitiv kontroll

Linsen er designet for å føles komfortabel og intuitiv i hånden for å støtte og ikke distrahere fra den kreative prosessen. Den taktile mekanikken til fokus- og kontrollringene er finjustert for en jevn og tilfredsstillende opplevelse. Et enkelt trykk og drag i fokusringen bytter fra AF til MF-modus, der intuitive skalamarkeringer holder fokusavstand og DOF klar. Kontrollringen kan tilpasses for rask tilgang til ønskede funksjoner, noe som gjør opptak mer praktisk og effektivt.

Leveres med

 • Hasselblad XCD 38 f/2,5 V
 • Fremre og bakre linsedeksel
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.