Hasselblad XCD 28mm f/4
Hasselblad XCD 28mm f/4
Hasselblad XCD 28mm f/4
Artikkelnummer: 1060586

Hasselblad XCD 28mm f/4

Vidvinkelobjektiv for skarpe bilder med fin detaljgjengivelse

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Vidvinkelobjektiv for gatefotografering
  • Rask og nøyaktig fokusering
  • Lett og kompakt konstruksjon
22 998 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

XCD 28 mm f/4 vidvinkelobjektiv, som tilsvarer en brennvidde på 22 mm i fullformat, veier bare 245 g og er 43,5 mm langt med en blender på f/4,0, noe som gjør det ideelt for gatefotografering. Med sin overlegne optiske design som gir enestående bildekvalitet og presis fokuseringsteknologi for raske bilder, fanger XCD 28mm f/4 et bredt spekter av ekstraordinære scener fra natur, bygater og urban arkitektur.

Fordeler

  • 28 mm brennvidde, tilsvarer 22 mm i 35 mm-format
  • Lett og kompakt design
  • Skarp og detaljert bildegjengivelse fra kant til kant
  • Rask og presis fokusering
  • Vidvinkelobjektiv tilpasset for gatefotografering
  • Liten, men kraftig sentral bladlukker som støtter blitssynkronisering
  • Robust konstruksjon for langvarig bruk

Lett og bærbart

Med en lengde på 43,5 mm og en vekt på 245 g er XCD 28 mm f/4 det letteste og minste objektivet i Hasselblad X-systemet og det letteste objektivet i det nåværende mellomformatsystemet. Med dette bærbare og kraftige objektivet kan du fange verden i håndflaten.

Enestående optisk ytelse

XCD 28 mm f/4 har en optisk struktur med ni elementer i åtte grupper, inkludert to asfæriske elementer og ett ED-element, noe som sikrer utmerket bildekvalitet samtidig som kromatisk dispersjon undertrykkes effektivt. Objektivet har en gjennomtenkt design, en kompakt størrelse og kraftig ytelse som oppfyller kravene til en oppløsning på 100 millioner piksler. Objektivet gir skarpe, presise og høyoppløselige bilder fra midten til kantene, og oppnår suveren bildekvalitet over hele rammen. En litt bredere vinkel gir mulighet for betydelig større scener. Vidvinkelobjektivet med en tilsvarende brennvidde på 22 mm og en blenderåpning på f/4.0 gjør det enkelt å fange natur, gatekultur og urban arkitektur. Med en minste fokuseringsavstand på 22 cm og en forstørrelse på 1:6 er det enkelt å ta nærbilder av blomster, mat og annet.

Fleksibel fokusering

XCD 28 mm f/4 har en lineær trinnmotor og en lettere, mindre fokuseringslinsegruppe. Når den brukes sammen med PDAF-teknologien i X2D 100C, kan fokuseringslinsegruppen raskt nå fokuseringsposisjonen og oppnå et presist stopp. Dette resulterer i rask, nøyaktig og responsiv fokusering, slik at motivet ditt blir fanget før lukkeren klikker.

Rask sentral bladlukker

Objektivets lille, men kraftige midtre bladlukker støtter blitssynkronisering ved alle lukkertider, med blitssynkronisering på opptil 1/4000 sekund. Ta bilder med blits i sterkt sollys for å fange dynamiske motivkontraster, slik at motivet fremheves mens bakgrunnen blir mørkere.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen