Adventure and Wildlife – Lucia Griggi

Naturfotograf Lucia Griggi holdt et inspirerende foredrag under et digitalt event hos oss i SP. Nå har du muligheten til å delta på eventet igjen! La deg inspirere av fantastiske eventyrbilder fra steder rundt om i verden og ta del i Lucias reise til å jobbe som profesjonell fotograf.

Torsdag 29. april holdt vi i samarbeid med Canon et digitalt event der naturfotograf og Canon-ambassadør Lucia Griggi inspirerte oss med fantastiske eventyrbilder fra steder rundt om i verden og snakket om hennes reise til å jobbe som profesjonell fotograf.

Under arrangementet snakket Lucia om sin karriere som fotograf og ga et innblikk i hennes utfordringer som ekspedisjonsfotograf på forskjellige steder rundt om i verden. Hun snakket om hvilket utstyr hun bruker for å fange bildene sine, og hvordan det egentlig er å tilbringe over 200 dager i felten på kalde og avsidesliggende destinasjoner, borte fra familie og venner. Lucia fortalte også om sine erfaringer om hvordan hun som selvlært fotograf har utviklet seg til en profesjonell fotograf, og hvordan hun har overvunnet vanskeligheter underveis.

Eventet og mer inspirasjon finner du på vår YouTube-kanal. Ta også en titt på eventsiden vår for å se andre aktuelle eventer.

Surfing, polarområder og eventyr rundt om i verden

Lucia er en ekspedisjons-, reise- og villmarksfotograf og vinner av National Geographic Traveler Prize. Hun spesialiserer seg på polarområder, inkludert undervanns- og flyfoto. Med forkjærlighet for surfing og en drøm om å se verden, begynte Lucia sin fotograferingsreise ved å fange farlige bølger på kamera. Vann har alltid vært et konsistent tema i arbeidet til den britisk-italienske fotografen.

Lucias Canon-favoritter

Se mer av Lucia

Hjemmeside: www.luciagriggi.com
Instagram: @luciagriggi
Facebook: Lucia Griggi Photographer


Sanna Wikström

27.05.2021

Del

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.