Bevar sommerminnene dine nå i høst!

I sommer har vi produsert for fullt i alle ulike sjangere. Spesielt er det natur, sport, bryllup, mennesker og andre eventyr som er blitt veldokumentert. Sommeren er en sesong der mange endelig får både tid og overskudd til å skape, dokumentere og gjennomføre spennende og kreative prosjekter. Å bevare minnene dine, både for å vise andre og ha for deg selv, er verdifullt. For mange er det viktig å kunne drømme seg tilbake til sommerminnene når høsten og vinteren setter inn. Hva har du fotografert i sommer? Og hvordan bevarer du minnene dine?

Gjør du noe mer med bildene dine enn å la de ligge på en harddisk? Vi på Scandinavian synes du skal passe på å få printet bildene dine, slik at de ikke bare blir liggende på maskinen og samle støv. For på en harddisk gjør ikke bildene dine noen nytte for seg, eller hva? Vi har noen tips til hvilken type skriver du skal bruke for og enkelt bevare sommerminnene dine. Print selv, eller få den beste hjelpen av vår egen, kunnskapsrike printavdeling

shutterstock_478859146-mindre.jpg

Bli inspirert av hva fotografene Julian, Natalie, Martin, Mia, Pablo og Vanessa har fotografert i sommer. Alle har de sin unike stil og måte å se sommeren på. Hvordan har din sommer vært, og hva har du dokumentert mest? 

Fjell

Julian Wingmark har vært på vandring i de vanvittig vakre alpene. Denne spesifikke turen tok to timer, og vel oppe på toppen var det dette lyset som møtte han. Soldisen så helt perfekt ut for et bilde, og Julian fikk fanget den hjelp av det eksisterende lyset. 

julian_wingmark-1-1.jpg

Skateboard

Fotograf Martin Björling fotograferer mye skateboard og miljøet rundt skateboarding. Dette bildet er tatt i København under skateboardkonkurransen Copenhagen Open.

martin_bjorling-mindre.jpg

Morgendis

Mia Ohlson fotograferer gjerne den aller første morgendisen som strekker seg over sjøen, med solens stråler som sakte kryper over tretoppene. Mia tar også gjerne med seg kaffekoppen ut i skogen når hun skal fotografere, og tar samtidig en jakt etter høstens første kantareller. Med høsten kommer magi, sier Mia.

mia_ohlson-mindre.jpg

Bryllup

Natalie Greppi dokumenterer kjærlighetsstunder, og her er en av disse. Dette var årets første bryllup i et blomstrende Hälsingland med strålende solskinn. For Natalie er det noe spesielt med årets første bryllup, etter måneder med mørke og bedriftsfotografering varmer det litt ekstra i hjertet ved tanken på et bryllup. Følelsene, kjærligheten og menneskene - å fotografere bryllup for Natalie er svette, tårer og varme klemmer. Hun elsker det hver eneste gang, og følelsen som kommer dagen etterpå: trøtthet og litt tomhet, men samtidig en fin følelse. Dagen etter et bryllup vet nemlig Natalie at hun har gitt alt for sitt brudepar.

natalie_greppi-2.jpg

Skandinavia

Pablo dokumenterer hele Skandinavia, og han har har som mål å fremheve og inspirere andre til å oppdage Norden som reisemål. Han ønsker også å få fler til å bli hjemme, og oppdage sitt eget land, for å fokusere mer på miljøvennlig reise.

pablo_2-mindre.jpg

Hunder 

Dette er Jackson en varm sommerdag i juli. Jackson er en Dog De Bordeaux og det beste han vet er å ligge på gressplenen og kjenne lukten av grill. Da har han det bra, forteller fotograf Vanessa Tuulari som ofte fotograferer det som gjør henne glad.

vanessa_tulari-mindre.jpg

Vi håper at vi kan inspirere deg til å ta enda bedre sommerbilder, og til å bevare sommerminnene dine. Ikke glem å følge oss på Instagram og tagge oss i dine bilder slik at vi kan følge med på hva akkurat du fotograferer! 

Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videos. Lykke til!


Judith Kirkhoff

30.08.2019

Del

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.