Før solen går opp

Patrick Cole jobber hos Scandinavian Photo i Sverige, og er en fotoentusiast som gjerne er ute i naturen og foreviger den på bilde. Som regel fokuserer han med Canon EOS eller Micro 4/3-systemet. Her viser han noen av bildene fra sin siste fotorunde.

Disse bildene er tatt tidlig på morgenen, lørdag 21. september. Jeg var fremme ved Dumme Mosse (et naturreservat utenfor Jönköping) rundt 05.00, før solen gikk opp. Det er jo gjerne ganske kaldt på denne tiden av året på morgenen, og som alltid er det kaldest rett før sola går opp, så pass på å ha varme klær. Fingervanter, sitteunderlag, lue. Gjerne skallbukser/-jakke dersom det skulle være vind. Ikke glem ullsokker! Denne morgenen varmet ikke solen spesielt mye heller da den kom opp. Av bildehensyn er dette supert, for det gjør at tåken blir værende lenger enn den pleier.OM-D E-M5 med Olympus AF 75/1,8 ED + Lightroom 5Canon EOS 5D Mark III med EF 300/2,8L IS II USM + EF 2x III konverter + Lightroom 5


OM-D E-M5 med Pansonic AF 20/1,7 ASPH + Lightroom 5


Canon EOS 5D Mark III med EF 300/2,8L IS II USM + Lightroom 5

Ut fra et reise-/landskapsfoto-synspunkt, der det som regel handler om å være på rett sted til rett til, vil jeg slå et slag for de speilløse systemkameraene. Prestasjon i forhold til vekt er super, perfekt dersom en vil reise lett!


04.03.2019

Del

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen