Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Vi synliggjør kreatører!

I denne vanskelige tiden er det viktigere enn noensinne at vi støtter, backer opp og løfter hverandre frem. Coronaviruset har på kort tid hatt ødeleggende konsekvenser for enkeltforetak og frilansere gjennom kulturelle og kreative næringer. Vi på SP vil gjøre det vi kan for å støtte disse fantastiske kreatørene. 

Vi vil vise frem og fortelle om noen av disse enkeltforetakene, frilanserene og kreatørene som har gjort SP til det vi er i dag. Nå hjelper vi til med å sammen holde Norges kreative næringsliv rullende!

KREATØRER


Pixlight-foto-Fotograf-Torstein-Gamst.jpg

Pixlight Foto – Fotograf Torstein Gamst

Jeg er Torstein Gamst som driver Pixlight foto i Tønsberg. Jeg fotograferer bryllup og portrett for privatmarkedet og for bedriftsmarkedet gjør jeg produkt og portrettjobber.

Hjemmeside: www.pixlight.no
Instagram: @pixlight_fotograf @torstein_pixlight

stian-berntsen.jpg

Stian Berntsen

Mitt navn er Stian Berntsen og jeg har nylig hoppet inn i verden som frilanser etter å ha drevet med foto siden 2017 ved siden av jobb. Jeg fotograferer portretter, reise og til og med bilfoto iblant. Jeg lager videoer for diverse kunder og driver også min egen Youtubekanal som handler om foto og film, tips og triks.

Hjemmeside: www.stianberntsen.com
Instagram: @stiianberntsen

magnus-wolff1.jpg

MONOM Magnus Wolff

MONOM er et studio grunnlagt av Magnus Wolff, creative director og innholdsprodusent. Studioets kjerne ligger et sted midt mellom branding, cinematografi, motion design, lyddesign og musikk, og de elsker det. Magnus har produsert musikk og lyd i over 20 år, men har alltid vært filmfrelst og drevet med foto på siden. Ved siden av karriere som DJ, SoMe/event-frilanser og snowboard/downhill-entusiast begynte han gradvis å filme og klippe mer og mer ekstremsport for å ha et annet kreativt utløp ved siden av musikken, og dette ble raskt hovedaktiviteten hans. MONOM har jobbet med kunder som IBM, X Games og Lynx Laboratory, og er stolt over å ha fått sitt lille, kreative univers til å gå rundt på egen hånd.

Hjemmeside: www.behance.net/monomagnus
Instagram: @monomagnus

najs-visuals.jpg

Najs! Visuals

Najs! Visuals er produksjonsselskapet til regissør og fotograf, Christian Søgaard. I tillegg til å kjempe om en plass i filmverdens med sin egen fortellerstemme, hjelper han alt fra små til store bedrifter og byråer med film og fotoproduksjon. Som tidligere kreatør har Christian dratt mottoet sitt inn i Najs!, nemlig at vi lager ikke film for deg, men for målgruppen din. Har vi fullt fokus på de, treffer vi bedre med budskapet. Najs! jobber i mellomsjiktet og har alltid et fokus på å gjøre filmer av høy kvalitet til en pris som kunden kan tåle. Vi tenker heller flere filmer ut av en produksjon, enn en stor, i hvert fall når det kommer til reklame. Najs! liker å utforske flere sjangre, men finner seg veldig godt til rette når produksjonene er innenfor fiksjon, musikk, reklame eller dokumentarisk stil.

Hjemmeside: www.najsvisuals.no
Instagram: @najs.tv

martine-kolstad.jpg

Fotograf Martine Kolstad

Med mye reising i bagasjen og en litt over middels interesse for mennesker og visuell historiefortelling vokste det frem en snill og nysgjerrig fotograf i denne Sandefjordsjenta. Jeg liker det ekte, så jeg prøver å flette inn det dokumentariske i alle jobbene jeg gjør - uansett sjanger. Det går mye i portrett, livsstil, bryllup og event. Jeg gjør også film, noe jeg synes er veldig kult! Har en del personlige prosjekter som ligger på vent som jeg håper å få startet på i løpet av året. Det er noe helt eget og gir meg liksom et ekstra gir. Martine bor og jobber frilans i Oslo og er utdannet fotojournalist.

Hjemmeside: www.martinekolstad.com
Instagram: @fotografamartinekolstad

Kristoffer-Solfjell-Solø.jpg

KSS Media

Jeg startet opp enkeltmannsforetaket KSS-Media i 2019 og driver for det meste med eventfotografering. Jeg gjør mange oppdrag for frivillige organisasjoner som for eksempel FFO Vestland, MS Foreningen Bergen og Helse Vest. Jeg har selv MS og har funnet lykken med fotografering. Jeg er ofte ute og tar bilder av alt jeg finner, de fleste bildene jeg tar kommer ut på Instagram. Bilde som mest beskriver hva jeg gjør blir dette hvor jeg Live Streamer et årsmøte for FFO mens jeg går rundt og fotograferer.

Hjemmeside: www.kristoffersolo.myportfolio.com
Instagram: @kristoffer.solo

fotokenn-kenneth-henjum.jpg

FotoKenn

Jeg heter Kenneth Henjum (aka FotoKenn) og jeg er portrett- og musikkfotograf. Jeg startet min reise innen fotografi sent i 2016 og har siden tatt portretter, konsertbilder, bilder på andre eventer og tar til og med produktbilder fra en tid til en annen. Det hele startet med at jeg følte en trang til å skape noe, og sånn er det fortsatt.

Hjemmeside: www.fotokenn.com
Instagram: @_fotokenn

Genesis Film & Foto

Genesis Film & Foto er et enkeltpersonforetak som drives av Marcus Balcon. Samtidig som jeg bygger kompetanse vokser jeg med mine kunder og fokuserer på å levere produkter til forventningene. Jeg leverer film og fototjenester til både bedrift- og privatmarkedet, alt fra eventfilm/foto til reklamer, mote og eiendomsfotografering. Samtidig ønsker jeg at innholdet jeg skaper skal være perfekt til bruk på sosiale medier.

Hjemmeside: www.genesisfilmogfoto.no
Instagram: @genesisfilmogfoto

thea_einarsson.jpg

Thea Einarsson

Regissør og fotograf bosatt i Oslo. For tiden i etterarbeid på dokumentarserien UP & COMING om unge kreative frilansere. Jobber ellers med bakomfilm, promoteringsfilm, stills og oppdragsbilder i studio. Studiobilder kan være til presse, cover, reklame eller privat – bare ta kontakt om du har noen spørsmål! 

Hjemmeside: www.theaeinarsson.com
Instagram: @theaeinarsson


24.03.2020

Del

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.