sp.tech – vesker for skapere

sp.tech Day

sp.tech day backpack

Moderne vesker for

en kreativ hverdag

sp.tech Day Backpack

Day Backpack er laget for det kompakte utstyret, godt beskyttet og organisert samtidig som det er plass til andre ting du trenger i hverdagen. Sekken har et moderne design som ikke annonserer at den kan inneholde verdifullt innhold.

I ryggsekken er det plass til en bærbar PC, et dedikert rom for hverdagsting og en egen del med skillevegger for kamerautstyret ditt. Ryggsekkene finnes i to forskjellige størrelser som rommer henholdsvis 13" og 15" bærbare datamaskiner og finnes i flere forskjellige farger.

 

sp.tech Day Shoulder Bag

"Det beste kameraet er det du har med deg". Et kjent ordtak som mange kjenner seg igjen i. Day-veskene er laget slik at du kan ta med deg kameraet overalt i hverdagen og i de fleste miljøer uten å avsløre det verdifulle innholdet. Shoulder Bag er tilgjengelig i tre forskjellige farger.

Day Shoulder Bag er kompakt og kan tilpasses med skillevegger i det store rommet. Her kan du få plass til for eksempel et speilløst kamera og et mindre objektiv eller mobilriggen din. Skilleveggene er flyttbare og polstringen er myk for å beskytte utstyret ditt. Langs den ene siden er det en lomme. På undersiden av lokket finner du en oppbevaringsplass med glidelås, meshnettingen er praktisk for å kunne se innholdet uten å måtte åpne en lomme.

sp.tech Creator

sp.tech Creator vesker for skapere

Smarte vesker

for innholdsskapere

Creator Backpack er en ryggsekk som har nytenktende konstruksjon og design. Ryggsekken har innovative og avtakbare fleksavdelere for enkelt å lage rom for utstyret ditt. Creator-ryggsekken er tilgjengelig i to størrelser: Medium og Large.

Creator Messenger och X-body Pack har innovative løsninger for den moderne livsstilen og er designet for å sitte tett inntil kroppen. Vesken åpnes mot deg for å holde utstyret ditt sikkert. Velg mellom to farger – klassisk svart eller moderne mørkeblå.

kb1x2-sptech-creator-2022.jpg

Oppdag veskene i Creator-serien

sp.tech Field

Solide og fleksible ryggsekker

med høy komfort

Oppdag vesker fra sp.tech

Trenger du en skikkelig god veske med et gjennomtenkt design og smarte funksjoner? sp.tech tilbyr vesker som er designet fra grunnen av med kreative mennesker i tankene, i tett samarbeid mellom designere og profesjonelle fotografer. Veskene er delvis laget av resirkulerte materialer, med gjennomtenkte spenner og slitesterke glidelåser – slik at de kan være din trofaste følgesvenn i årevis. Les mer og oppdag vårt utvalg av vesker fra sp.tech.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.