Action-, VR- og 360-kamera

Fang flere vinkler med et action- eller 360-kamera!

Mulighetene for å lage spennende innhold med et action- eller 360-kamera er stor. Størrelsen på kameraene gjør dem enkle å montere på steder du ellers ikke ville kunne få tilgang til med et tradisjonelt videokamera. Kameraene er enkle å administrere via berøringsskjerm eller dedikerte knapper, og mange av kameraene lar deg også koble til smarttelefonen for full kontroll.

Actionkamera

Actionkameraene har lenge vært på markedet, og der er velkjente GoPro et etablert navn. Sony, DJI och Insta360 har også produkter som utfordrer actiongiganten. Kameraene har ofte vidvinkellinser for å fange action og høyoppløselig video opptil 5K.

For actionkameraene er det også mange forskjellige typer fester som du kan sette på hjelmer, sykler, surfebrett eller skateboards og til og med på kjæledyret ditt for å få interessante perspektiver!

VR- og 360-kamera

Med et 360-kamera kan du fange mer enn det som er mulig å se, både for oss mennesker og et tradisjonelt kamera. Du kan enten strømme direkte til plattformer som støtter 360-video og lar seerne velge hva de vil se på, eller du kan ha utrolig flotte funksjoner i redigeringen, der du kan velge etterpå hva du vil peke kameraet på.

Du redigerer videoene dine i den dedikerte programvaren til leverandørene, eller gjennom en plugin for redigeringsprogrammet. Noen av kameraene støtter også redigering med smarttelefon.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.