Action-, VR- & 360-kamera

Mulighetene for å lage spennende innhold med et actionkamera, 360-kamera eller et dashbordkamera er store. Kameraenes størrelse gjør dem enkle å montere på steder du ellers ikke ville hatt tilgang til med et tradisjonelt videokamera. Kameraene er enkle å håndtere via berøringsskjermer eller dedikerte knapper, og du kan også koble mange av kameraene til smarttelefonen din for full kontroll.

Actionkameraer fra GoPro

Her finner du alle våre GoPro-kameraer!

GoPro er et ekstremt veletablert merke på markedet. Med actionkameraene nedenfor kan du lage innhold med høy bildekvalitet og flott videostabilisering. Med Hero11 kan du for eksempel filme i 5,3K og ta bilder med 27 megapiksler, og kameraet har også Emmy®-prisvinnende HyperSmooth 5.0-stabilisering.

Actionkameraer fra DJI

Osmo Action 3 er utviklet for deg med en aktiv livsstil, og yter like godt i lave temperaturer som i ekstrem varme. Ta den med i vannet eller ut i naturen og nyt stabilisering i verdensklasse. Med et krystallklart bilde og høy oppløsning i 4k/120fps kan du ikke annet enn å bli imponert over Osmo Action 3.

VR- og 360-kameraer

Med et 360-kamera kan du fange mer enn det som er mulig å se med det menneskelige øyet. Du kan livestreame til plattformer som støtter 360-video, hvor du kan la seerne velge hva de vil se. Du får også store muligheter i redigeringen din siden du i etterkant kan bestemme hva du vil rette kameraet mot.

Garmin Dash Cam – Kamera for dine kjøreturer

Et dashbordkamera er et kamera som registrerer området foran bilen din av sikkerhetshensyn. Ved potensielle ulykker eller andre viktige hendelser, fanger bilkameraet opp alt som finner sted.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.