Lær deg mer om droner

Å filme og fotografere med droner er som å åpne opp en helt ny kreativ verden. Med dronen kan du komme til steder og vinkler som ikke er mulig med et tradisjonelt kamera.

Her finner du et utvalg forskjellige droner og tilbehør:

DJI Mini 3 – enklere drone optimalisert for å lage innhold for sosiale medier

En utrolig lett drone (249 gram) som har lang batterilevetid, fantastisk 4K-video for å fange naturtro farger og detaljer, og morsomme funksjoner som True Vertical Shooting for fantastiske bilder som umiddelbart er klare til å dele på sosiale medier.

DJI Mini 3 Pro – kompakt drone men utrolig kraftig

Med en vekt på mindre enn 249 gram og med oppgraderte sikkerhetsfunksjoner er det den sikreste dronen til nå i miniserien. Med en 1/1,3-tommers sensor og funksjoner på toppnivå, redefinerer den hva det vil si å fly med minidroner.

DJI Mavic 3 serien – avanserte droner med førsteklasses bildekvalitet

Begge dronene i Mavic 3-serien er utstyrt med et 4/3 CMOS Hasselblad-kamera, men med Mavic 3 får du også et 1/2 CMOS-telekamera. Med begge dronene kan du også dra nytte av 360-graders hindringsdeteksjon, som gir deg en jevn flytur med minimal risiko for kollisjoner.

FPV-droner – Konstruert for å fly både raskt og sikkert

FPV (first person view) betyr at du kan oppleve følelsen av å sitte i førersetet ved å få sanntidsvideo fra kameraet på dronen direkte til skjermen eller i VR-brillene dine.

Passende tilbehør din drone

Ikke glem tilbehøret til dronen din! Her finner du flere smarte dingser som vil gjøre flyturen din enklere.

Beskyttelsesplan for din drone

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.