Lær deg mer om minnekort

Sandisk Extreme Pro-serien – høy ytelse og pålitelighet

Sandisk har flere serien med minnekort. Alt fra de enklere Ultra- og Extreme-serien som passer utstyr som ikke stiller like høye krav til hastigheten til Sandisk Extreme Pro-serien som alltid gir deg maksimal ytelse. vi anbefaler Extreme Pro for å fotografere hurtige bildeserier samt å filme i FullHD og 4K uten avbrudd. Sandisk Extreme Pro er svært motstandsdyktige da de er konstruerte for å stå imot ekstreme miljøer. I Extreme Pro-serien finner du SDHC-, SDXC-, MicroSD-, CFexpress-, CFast- og Compact Flash-minnekort.

  • Enkel filgjennoppretting med inkludert RescuePro Deluxe-programvare
  • IPX7-klassifisering, vanntett opp til 72 timer i 1m dypt vann
  • Motstår flyplassrøntgen og magnetisme
  • Riste- og vibrasjonssikkert minnekort som takler opp til 500G sjokk og 5m fall
  • Fungerer mellom -25 og 85 grader
  • 7-års garanti

SD-kort – det vanligste kortet i kamera for foto og video

SD-kort (Secure digital), hvor kapasiteten klassifiseres av SDHC og SDXC, er de vanligste minnekortene du finner i kamera for foto og video samt mange lydopptakere.

Minnekortene finnes i to ulike standarder, UHS-I og UHS-II, og benyttes avhengig av hvor rask overføring du behøver. Lær deg med om minneskortenes ulike betegnelser her.

Compact Flash og CFast – motstandsdyktige minnekort for profesjonelle kamera

Compact Flash- og CFast-minnekort finner du i flere ulike kamera ofte i kombinasjon med SD-kort.

Compact flash har lenge vært minnekortet med høyest ytelse og benyttes i flere kamera.

CFast er et hurtig minnekort med større fokus på filminnspilling.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.