Lær deg mer om minnekort

Sandisk Extreme Pro-serien – høy ytelse og pålitelighet

Sandisk har flere serien med minnekort. Alt fra de enklere Ultra- og Extreme-serien som passer utstyr som ikke stiller like høye krav til hastigheten til Sandisk Extreme Pro-serien som alltid gir deg maksimal ytelse. vi anbefaler Extreme Pro for å fotografere hurtige bildeserier samt å filme i FullHD og 4K uten avbrudd. Sandisk Extreme Pro er svært motstandsdyktige da de er konstruerte for å stå imot ekstreme miljøer. I Extreme Pro-serien finner du SDHC-, SDXC-, MicroSD-, CFexpress-, CFast- og Compact Flash-minnekort.

  • Enkel filgjennoppretting med inkludert RescuePro Deluxe-programvare
  • IPX7-klassifisering, vanntett opp til 72 timer i 1m dypt vann
  • Motstår flyplassrøntgen og magnetisme
  • Riste- og vibrasjonssikkert minnekort som takler opp til 500G sjokk og 5m fall
  • Fungerer mellom -25 og 85 grader
  • 7-års garanti

Compact Flash og CFast – motstandsdyktige minnekort for profesjonelle kamera

Compact Flash- og CFast-minnekort finner du i flere ulike kamera ofte i kombinasjon med SD-kort.

Compact flash har lenge vært minnekortet med høyest ytelse og benyttes i flere kamera.

CFast er et hurtig minnekort med større fokus på filminnspilling.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.