Velg riktig filter til ditt objektiv

NDFILTER1200.jpg

Filter – den viktigste investeringen til ditt objektiv

Vi anbefaler alltid at du kjøper et UV-filter til ditt objektiv for å gi det god beskyttelse. Et UV-filter beskytter kameraets sensor mot UV-lys, men fremfor alt gir det en ripebestandig fysisk beskyttelse som beskytter frontglasset på objektivet. Et filter er enklere og billigere å erstatte i forhold til reparasjonskostnadene ved å erstatte et frontglass på et objektiv. Beskytt objektivet mot riper, smuss og behold videresalgsverdien til ditt objektiv.

Vi har valgt ut noen av våre beste filterserier fra enkle og rimelige til mer eksklusive filtre med Nano-belegg. Forskjellen mellom billigere og dyrere filtre er materialet i ringen, kvaliteten på glasset og filterbelegget - jo bedre objektiv du har, desto bedre filter kommer du til å ønske å putte på det.

Hvis du vil finne alle filterstørrelsene ved å klikke du filteret du vil kjøpe. Du finner også alle våre UV-filtre her.

Våre anbefalte serier med UV-filtre

Firkantede filtre – ta bildene dine til et nytt nivå

Firkantede filtre er blant de beste verktøyene du kan bruke til å forsterke og forbedre dine landskapsfoto. La fotografiet bli et håndverk ved å gjøre deler av bildet mørkere (himmelen) og bruke lange lukkerhastigheter for magiske vann- og skyeffekter. Vi har valgt ut tre pakker med firkantede filtre som er perfekte for deg som ønsker å løfte bildene dine til et helt nytt nivå. Se alle våre firkantede filtre her.

Våre anbefalte filtersett med firkantede filtre

Lær deg mer om filtre

Lær mer om filtre ved å se på fotograf Mikael Järnåsen som snakker om forskjellene mellom ulike filtre eller den andre videoen som viser effekten av et polarisasjonsfilter.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.