Velg riktig filter til ditt objektiv

NDFILTER1200.jpg

Filter – den viktigste investeringen til ditt objektiv

Vi anbefaler alltid at du kjøper et UV-filter til ditt objektiv for å gi det god beskyttelse. Et UV-filter beskytter kameraets sensor mot UV-lys, men fremfor alt gir det en ripebestandig fysisk beskyttelse som beskytter frontglasset på objektivet. Et filter er enklere og billigere å erstatte i forhold til reparasjonskostnadene ved å erstatte et frontglass på et objektiv. Beskytt objektivet mot riper, smuss og behold videresalgsverdien til ditt objektiv.

Vi har valgt ut noen av våre beste filterserier fra enkle og rimelige til mer eksklusive filtre med Nano-belegg. Forskjellen mellom billigere og dyrere filtre er materialet i ringen, kvaliteten på glasset og filterbelegget - jo bedre objektiv du har, desto bedre filter kommer du til å ønske å putte på det.

Hvis du vil finne alle filterstørrelsene ved å klikke du filteret du vil kjøpe. Du finner også alle våre UV-filtre her.

Våre anbefalte serier med UV-filtre

Variable ND-filtre – underverker for film og fotografering

Hvis du skal filme bør du kjøpe et variabelt ND-filter. Du bruker et variabelt ND-filter for å dempe lyset slik at du får riktig lukkertid som løser problemet med hakkete filmer. Bare vri filteret og juster til du er fornøyd. Vi har valgt ut våre fire beste serier med variable ND-filtre. Du finner også alle våre variable ND-filtre her.

Våre anbefalte serier med variable ND-filtre

Lær deg mer om filtre

Lær mer om filtre ved å se på fotograf Mikael Järnåsen som snakker om forskjellene mellom ulike filtre eller den andre videoen som viser effekten av et polarisasjonsfilter.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.