Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Batterigrep VG-C2EM til Sony A7 II/A7R II/

Jupio Batterigrep VG-C2EM til Sony A7 II/A7R II/

1033394
1 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Jupio Batterigrep tilsvarende VG-C2EM til Sony A7ll/A7Rll/A7Sll


Jupio JBG-S006V2 er utstyrt med en utløser, ISO, +/-, AE-L, AF, grønn-knapper og funksjonsratt for økt funksjon ved fotografering med kameraet i vertikal modus. Batterigrepet kan brukes med et eller to stk NP-FW50 kamerabatteri.

Leveres med:

  • Batterigrep JBC-S006V2
  • Slede for kamerabatterier

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.