Canon Lens Cashback

Akkurat nå tilbyr Canon opptil 2 800 kroner i cashback når du kjøper utvalgte RF-objektiver. For å dra nytte av kampanjen, registrer kjøpet ditt på Canons nettside (kjøpet må være registrert innen 14. august 2024), inkludert alle vilkår og betingelser for cashback. Du kan maksimalt gjøre krav på 5 kampanjeprodukter i løpet av kampanjeperioden. Kampanjen er gyldig frem til 31. juli 2024.

Vi tar forbehold om feil, endringer, prisendringer, leveringsforsinkelser og sluttsalg.

Filtrering
  Viser 22 produkter
  Vis som:
  Sorter etter:
  Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

  Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

  Let's be friends!
  Abonner på vårt nyhetsbrev

  Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

  Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

  Handlevogn

  Handlevogn

  Din handlevogn er tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK

  Liker

  Liker

  Ønskelisten er tom

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK

  Del handlevogn

  Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

  Navngi handlevognen
  Lenke til handlevognen