Sigma Instant Cashback

Akkurat nå kan du spare opptil 9 900 kroner på utvalgte produkter fra Sigma. For å benytte deg av rabatten, skriv inn rabattkoden SIGMAxSP i handlekurven. Nedenfor kan du se du alle produktene som er inkludert i kampanjen og rabattbeløpene. Kampanjen varer frem til 30. november 2023.

Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

23 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Tilpasset sensorstørrelse
Brennvidde fast
Brennvidde zoom
Objektivfatning
Objektivtype
Fast/Zoom
Største blender f/
Objektivegenskaper
Værtettet
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.