Sigma Spring Cashback

I vår kan du få opptil 1 000 kroner tilbake når du kjøper utvalgte objektiver fra Sigma. For å kreve cashback, besøk Sigmas nettside og registrer kjøpet ditt, her finner du også fullstendige vilkår og betingelser for kampanjen. Du kan kreve cashback så snart du mottar produktet ditt og det er mulig å få cashback på maksimalt 5 individuelle produkter per kunde. Kampanjen varer til og med 31/5.

Vi forbeholder oss retten til skrivefeil, endringer, prisendringer, leveringsforsinkelser og sluttsalg.

26 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Tilpasset sensorstørrelse
Brennvidde zoom
Brennvidde fast
Objektivfatning
Objektivtype
Fast/Zoom
Største blender f/
Objektivegenskaper
Værtettet
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.