Reklamasjon og garanti

Reklamasjon

Ta kontakt med oss før du returnerer noe til oss. Dette gjelder også dersom du har mottatt feil vare, eller en mottatt en feilsending. I forbindelse med reklamasjon eller feilsending står vi for fraktkostnaden, ta kontakt med vårt Kundesender for å få opprettet en retursak.

Som forbruker har du 2-5 års reklamasjonsrett.

For spørsmål eller innmelding av reklamasjon, ta kontakt med oss på 21 65 98 40 eller info@scandinavianphoto.no

Dersom du har behov for å sende inn ditt produkt for reparasjon kan du lese mer her: Teknisk service

Garanti

Vi har samme garantier som produsentene oppgir, som er minst 1 års garanti. Noen produsenter har også lengre garanti, dette står ofte nevnt i produktbeskrivelsen der det gjelder. Noen produsenter har også kortere garanti og dette gjelder som oftest forbruksvarer som f.eks projektorlamper og batterier. Garanti dekker ikke rengjøring av kamera.

Forsikring

Per nå tilbyr Scandinavian Photo ingen form for forsikring.

Eventuell tvist

Vi forholder oss alltid til kjøpsloven og ved en eventuell tvist har vi som policy å følge dens anbefalinger. 

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.