Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Magnetic oppheng

Lastolite Magnetic oppheng

1010717
999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Lastolite Magnetic bakgrunnsoppheng Lastolite Magnetic er et bakgrunnsoppheng for sammenleggbare bagrunner med stålramme. Bakgrunnen festes med magneter som er plassert i hver arm. To kraftige magneter sørger for at bakgrunnen sitter godt og stabilt festet, og det går kjapt å bytte mellom forskjellige bagkrunner. Stativets høyde kan enkelt justeres etter at bakgrunnen er festet på magnetholderen, slik at du lett kan montere stativ og bakgrunn uten assistanse. Den magnetiske holderen passer alle lysstativer med standard 5/8" spigot. Stativ følger ikke med.

Tekniske spesifikasjoner Lastolite Magnetic bakgrunnsoppheng med stativ

Vekt: 0,25 kg

Bredde opphengsarm: 63 cm

Maks bredde for metallramme i bakgrunn: 17 mm

Materiale: Aluminium

Maks belastning: 6 kg

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.