Headset for intercom

Intercom er et internt kommunikasjonssystem som passer for arbeidsplasser og andre store bygninger der du ønsker en enkel og praktisk måte å kontakte hverandre uten kompliserte installasjoner, og hvor mobiltelefoner ikke har så god dekning. Hos Scandinavian Photo kjøper du hodetelefoner og tilbehør til trådløse intercom-systemer til gode priser. Besøk oss i dag for å se vårt brede utvalg. Handle i butikk eller på nettet.

25 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Hodetelefoner
Filtrering
Varemerker
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.