Hodetelefonsforsterkere

Hodetelefonforsterkere forsterker signalet i hodetelefoner og er et must for kraftige hodetelefoner med høy impedans og kan gjøre underverker med lydkvaliteten. De kan også forsterke hodetelefoninngangen til for eksempel datamaskinen din, og gi en bedre digital-til-analog konvertering. Vi har både bærbare hodetelefonforsterkere å bruke til mobiltelefoner og opptil avanserte forsterkere for lydstudioet. Se vårt sortiment og kjøp direkte på nettet, alltid med rask levering.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.