Mackie HM-4 Headphone amplifier

Kompakt hodetelefonforsterker for 4 hodetelefoner

1051278
  • Monitorkapasitet for fire personer
  • Individuelle nivåkontroller
  • 1x 6,3 mm inngang
390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Bestillingsvare
Mackie HM-4 er en liten og praktisk hodetelefonforsterker som øker hodetelefoninngangene foran datamaskinen. Fra en inngang kan du dele ut lyden til fire hodetelefoner med individuelle volumkontroller, slik at den lille bærbare hodetelefonforsterkeren kan brukes både til å overvåke opptak i hjemmestudioet og dele musikken med tre venner. Som med alle Mackies studioutstyr, er HM-4 også bygget for å tåle hverdagsspenninger med et robust metallkabinett og holdbare premiumkomponenter.

Fordeler

  • Hodetelefonforsterker for opptil fire hodetelefoner
  • Separert volumkontroll for hver hodetelefonkontakt
  • Strømforsyning via 12v ac adapter
  • Holdbar og robust konstruksjon
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.