Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

headset UltraLITE double ear (2 stk headset)

Eartec headset UltraLITE double ear (2 stk headset)

1028993
4 695 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

UltraLITE kommunkasjonsheadset-kit

Opp til 4 personer kan kommunisere direkte med hverandre ved hjelp av EARTEC UltraLITE, uten behov for noen sentralstasjon.

Fordeler:

  • "Alt-i-ett"-løsning: ingen behov for kanler eller sendere
  • Fungerer både på høyre og venstre øre
  • DECT-Teknologi
  • Lithium Polymer batterier
  • Ingen lisens nødvendig

Bare headset

Alt er innebygd i headsettet, slik at du ikke trenger en sender i beltet eller ledninger som floker seg. Kommunikasjonsn skjer simultat, akkurat som ved en telefonsamtale. Mikrofonen kan vris, slik at headsettet fungerer på både høyre og venstre øre. Mikrofonen er slått av når du tar den opp.

DECT-Teknologi

Direct Enhanced Cordless Telecommunications gir ca 400m rekkevidde i åpent terreng med inntil fire brukere og ingen FCC-lisens kreves. Batterilevetiden er ca 6 timer.

Mer informasjon og instruksjoner finnes her

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.