UltraLite HD UL2D 2 headset (double ear)

Eartec UltraLite HD UL2D 2 headset (double ear)

1028993
5 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

UltraLITE kommunkasjonsheadset-kit

Opp til 4 personer kan kommunisere direkte med hverandre ved hjelp av EARTEC UltraLITE, uten behov for noen sentralstasjon.

Fordeler:

  • "Alt-i-ett"-løsning: ingen behov for kanler eller sendere
  • Fungerer både på høyre og venstre øre
  • DECT-Teknologi
  • Lithium Polymer batterier
  • Ingen lisens nødvendig

Bare headset

Alt er innebygd i headsettet, slik at du ikke trenger en sender i beltet eller ledninger som floker seg. Kommunikasjonsn skjer simultat, akkurat som ved en telefonsamtale. Mikrofonen kan vris, slik at headsettet fungerer på både høyre og venstre øre. Mikrofonen er slått av når du tar den opp.

DECT-Teknologi

Direct Enhanced Cordless Telecommunications gir ca 400m rekkevidde i åpent terreng med inntil fire brukere og ingen FCC-lisens kreves. Batterilevetiden er ca 6 timer.

Mer informasjon og instruksjoner finnes her

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.