UltraLite Hub + 5 Single Ear Headset - Hub5S

Eartec UltraLite Hub + 5 Single Ear Headset - Hub5S

1039506
20 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

UltraLITE Hub med fem headset

Kobler opp til 5 personer samtidig via UltraLite HUB.

Fordeler:

  • "Alt i ett"-løsning: ingen behov for ledninger eller sendere
  • Fungerer på både høyre og venstre øre
  • DECT-teknologi
  • Lithium polymer-batterier
  • Ingen lisens trengs

Kun headset

Alt er innebygd i headsettet, så du trenger ingen sender på beltet eller ledninger som surrer seg sammen. Kommunikasjonen skjer simultant, nettopp som i en telefonsamtale. Mikrofonen kan snus, slik at headsettet fungerer både på høyre og venstre øre. Mikrofonen skrus av når du slår opp mikrofonen.

DECT-Teknologi

Direct Enhanced Cordless Telecommunications gir ca 400m rekkevidde i åpent terreng med opp til 4 brukere, og ingen FCC-lisens kreves. Batteritiden er ca 6 timer.

Mer informasjon og instruksjoner finnes her

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.