Trådløse On-ear hodetelefoner

Nyt musikken din i trådløse on-ear hodetelefoner. Når du vil ha trådløs frihet, er Bluetooth-hodetelefoner perfekte. Koble til telefonen, nettbrettet eller datamaskinen, og lytt til musikken uten kabelproblemer. Her finner du flere av de mest populære trådløse Bluetooth-hodetelefonene fra kjente merker. Kjøp på nettet eller besøk oss i butikkene våre.

23 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til On-ear hodetelefoner
Filtrering
Varemerker
Farge
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.