On-ear hodetelefoner

On-ear hodetelefoner er komfortable hodetelefoner med hodebånd og store øreputer plassert på toppen og rundt ørene. De gir deg en stor lyd som er like god for å lytte til musikk som for studioovervåking. Hos oss på Scandinavian Photo finner du både kablede og trådløse hodetelefoner til gode priser. Kjøp på nettet eller besøk oss i butikkene våre.

71 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Hodetelefoner
Varemerker
Farge
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.